פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מטרות המחשב הן עבודות משרדיות, עריכת מוזיקה והקלטתה, משחקים (חלקם כבדים) וכן לתוכנות שחלקן יותר כבדות (matlab), איני מבין גדול בגודל המסך אך רצוי יחסית גדול/סביר+ (הבנתי ש-15 אינץ' זה גודל סביר, אז אולי משהו בסגנון), משקל - יכול להיות הכל (לא אכפת לי שיהיה כבד יחסית), זמן סוללה ארוך (כ-5 שעות ואף יותר - סטודנט), אין צורך ביציאות מיוחדות אך בכמה יציאות USB (שתיים-שלוש לפחות), רצוי עם כונן CD/DVD אך בהחלט לא חובה ואני חושב שבתקציב הנ"ל רצוי להכניס רשיון למערכת הפעלה. מעדיף שלא יהיה mac אך גם לא חובה אם יש לכם המלצה ל-mac שמתאים להגדרות האלה. אשמח להמלצות רלוונטיות, אם אפשר במהירות - מחפש לרכוש מחשב עוד השבוע למען דברים די דחופים... תודה!
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר ואם אני מגדיל את התקציב ל-4,000 ומוותר על חלק מהדרישות (בלי CD, המסך לא חייב להיות גדול) - יש דברים רלוונטיים בסביבות המחיר הזה?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים למשחקים כבדים עדיף מאוד ללכת על נייח. חבל שתקבל רושם שבהשקעה של אפילו 4000-4500 שח תקבל ביצועים טובים מאוד במשחקים.המעבדים הניידים אולי סוגרים את הפער באופן יחסי, אבל בצד הגרפי כל מה שנייד חלש בהרבה מהשוק הנייח.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים המלצה חמה - להוסיף קצת כסף ולקנות ULTRABOOK.גם סוללה מספיקה להרבה זמן - גם כל כך אבל כל כך כיף להסתובב איתו בזמן הלימודים !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.