עבור לתוכן

כמה מגה מהירות הורדה נחשב לבסדר?

Featured Replies

פורסם

אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה.

אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי:

מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה

בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה.

אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב?

שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?

:bash:

פורסם

אומנם אין לך ברירה מבחינת התשתית, כי NGN זה בעצם שם יותר ידידותי ל FTTC אצל בזק.

אך אף אחד לא יכול לאלץ אותך לשדרג חבילת רוחב פס.

לגבי מה הצורך שלך - זה אתה כבר אמור לדעת.

פורסם
  • מחבר

5 מגה מספיק לי לשימוש הביתי.

FFTC אומר שאין בעצם ADSL?

יש מינימום לרוחב פס עבור טכנולוגיית NGN? כמו שאמרתי אילצו אותי לשדרג רוחב פס ל-10 מגה (012 זהב למעוניינים). האם מתחת ל10 מגה אני פשוט לא ארגיש בהבדל של שינוי התשתית באזור שלי? הבנתי שNGN מספקת איכות במהירויות גבוהות (עד 100 מגה).

פורסם

לא חושב שיש מינימום לטכנולוגיה. בזק מגדירים את ה NGN מ 10 מגהביט ומעלה.

אף אחד לא יכול לאלץ אותך, אתה לא מרוצה תחזור ל 5 מגהביט. תתעקש.

פורסם

היי nirke,

כדי לקבל מהירות גלישה של 10 מגה כפי שקיים בתשתית לאחר השידרוג ל- NGN בבזק, יש לשדרג את המהירות גם בספק האינטרנט.

במידה ואתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net ונשמח ליצור איתך קשר ולסייע בנושא.

ליאור

פורסם
  • מחבר

אין בעיה ליאור, אצור איתך קשר.

אני רק מציין שאני לא ביקשתי לשדרג לNGN בבזק, נאמר לי שהתשתית באזור שלי שודרגה בלא ידיעת הלקוחות. אז אני מחויב לשדרג ל10 מגה גם בספקית האינטרנט בשביל זה ולשלם עוד 9 שקלים בחודש?

לדעתי זו גניבה.

שוב, השאלות שלי:

1. FFTC זה בעצם החידוש במקום ADSL?

2. מהי מהירות הורדה תקינה בחבילה של 10 מגה? (לפי מה שהבנתי צריך לחלק ב-8 אבל זה יוצא פחות מהתוצאות שאני מקבל. יש לי איזה מודם על בבית ולא ידעתי מזה?)

תודה לכל העונים, תבורכו.

פורסם

1. כן, כמו גם VDSL.

2. כנראה שהתוצאות שאתה מקבל הם ב Mbit, מה שמעיד על מצב לא תקין.

צור קשר עם בזק ותוודא שאתה מסונכרן על המהירות הנכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים