עבור לתוכן

בחירת אוזניות גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו.

אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון).

אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר).

בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט

1- נוחות

2 - איכות הרכבה

3- איכות סאונד

4 - איכות מיקרופון

ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה.

אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על הרעיון של לחבר אותן מקדימה ולא הייתי רוצה להשתמש במפצלים או לקנות חומרה נוספת לצורך העניין.

קראתי המון ביקורות באינטרנט ונעצרתי על ה Corsair Vengeance 1500 . הביקורות משבחות והאוזניות עצמן נראות לא רע בכלל, רק בעיה אחת - המשקל. לפי מה שכתוב בחיפוש קצר בגוגל, משקל האוזניות הוא 380 גרם. זה בערך ב100 גרם יותר מSiberia או Carcharias. הדאגה העיקרית שלי היא שאם אני אשב איתן הרבה זמן יכאב לי הצוואר או הראש מכובד האוזניות.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא (ואם למישהו יש אוזניות דומות ויוכל לחלוק רשמים עוד יותר טוב).

תודה מראש על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים