פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים IPS:http://www.tms.co.il/product/10845איזה כרטיס אתה קונה בסוף? (מכווה ששמעת בעצתי)
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר כן שמעתי בעצתך ושיניתי את ההזמנה....אבל את הספק לא נתנו לי לי לשנות אני מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות...וגם לגבי המסך אני כבר יביא את מה שהראת לי ולא ה- 2333t שרציתי...ips כזה זול לא האמנתי שזה אמיתי....(:
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים תדרוש החלפת ספק, זאת בכלל לא שאלה, הם מחויבים על פי חוק, אתה רוצה לדפוק את המחשב?
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי למה ספק של 600w יכול להיות כול כך גרוע? ועוד לסכן את המחשבלא בודקים ספק לפי ה- w שלו?
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים זה (W) אחד הדברים האחרונים שחושבים עליהם אליהם. דבר ראשון על החברה, אחרי זה על הדגם ואז על ה-W. ספק ג'נרי, מביא מתחים לא יציבים שיכולים לפגוע ברכיבי המחשב (יש סיכוי שברגע שתחבר את כרטיס המסך הספק יישרף או במקרה הגרוע כרטיס המסך ועוד כמה רכיבים).כנראה לא הסכימו להחליף לך את הספק כי מצאו "פרייר" שיקנה אותו והם רצו להיפתר מימנו.אני בספק אם הספק הזה יכול להגיע ל-600W, אפילו ל-300W למשך זמן.קרא: גנרי.
פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים מחבר לא נתנו לי להחליף כי זה היה במשלוח וזה כבר פה אצלי...למדתי להבא...אני מקווה מאוד שלא יהיו פאדיחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.