עבור לתוכן

צריך חוות דעת ל -Sparkle Geforce GTX560Se 1.5GB ddr5 Full HD

Featured Replies

פורסם

רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה...

תודה !!!

פורסם

בכמה?

פורסם
  • מחבר

870 ש"ח ...אפשר למצוא את זה יותר זול ב- 50 שקל אבל אני פשוט סומך על החנות שקניתי ממנה.

פורסם

אל תקנה, הכרטיס חלש מאוד, יש לך HD6870, שחזק מימנו וזול מימנו.

http://www.tms.co.il/product/11963

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שהדגם שהבאתי הןא 1.5 GB

פורסם

אז? זה לא יוסיף ביצועים, ולא קונים כרטיס מסך בגלל זיכרון (דבר שלרוב לא משמעותי), אתה חושב שתגיע לניצול של 1GB? אני בספק, אבל בשביל להסיר ספקות תביא את המפרט המלא (כולל ההספק דגם+חברה ורזולוציית המסך) ואת המשחקים בהם תשחק.

בכל אופן ל-GTX560SE (גרסה מחלשת של GTX560) לעולם לא יהיה היתרון על HD6870, הוא גם חזק מ-GTX560 רגיל, אז...

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

מעבד קצת ישן core 2 du 1.8

ספק חזק יחסית 600w

מסך סאמסונג 2333t עם פאנל pva

משחק במשחקים כמו דיאבלו 3 ,WOW

בקיצור mmo למינייהם....

תודה...@

פורסם

יש לך E6300/E6320? אם כן אתה יכול להגיע איתו בכיף ל-3GHz. אחרת כל כרטיס שתקנה היום יוגבר בצורה מסיבית על ידי המעבד.

ל-6870 יש היתרון גדול על הכרטיס שאתה קונה, והוא זול יותר ב-150 ש"ח (דיל מצוין, יחסית לעלות הרגילה שלו). הכרטיס שאתה קונה לא משתלם בכלל.

בקשר לספק, תביא את הדגם והחברה, ה-W לא מעניין אותי (נכון לעכשיו).

לא תגיע לניצול של 1GB במשחקים האלו ועם המסך הזה, אז, אין צורך לחשוב על ה-560SE, בייחוד שיש לך 6870 בזול מאוד, אני לא יודע מתיי המחיר הזה יעלה, אז כדי למהר...

פורסם
  • מחבר

זה הספק Solid Power 600W 120MM Fan 36A

לפי בדיקה שעשיתי הביצועים של ATI באמת טובים יותר אבל באזור ה- 7 %

ןל - GEFORCE תמיד יהיה ערך מוסף בעיניי....

הספק בסדר?

פורסם

יש הפרש ביצועים של כ-5% לטובת ה-HD6870 מול GTX560, כך שמול 560SE יהיה היתרון גדול יותר ל-HD6870.

הספק שלך מחייב החלפה, הוא ג'נרי ומסכן את המערכת, אל תחשוב להוסיף כרטיס לפני החלפה שלו.

ןל - GEFORCE תמיד יהיה ערך מוסף בעיניי....

ברור לך שזה רק אתה? אתה מעדיף פחות ביצועים רק בגלל ש-NVIDIA זה...? שם של חברה שמייצרת כרטיסי מסך בדיוק כמו AMD/ATI? זה ביסוס שגוי מהיסוד.

יש לי שאלה אחת, אתה רוצה לקבל המלצה טובה מבוססת על ניסיון וביקורות, או לומר שמה שאתה הבאת עדיף ולא להקשיב לאף אחד אחר (למרות שאתה לא מבסס את זה)?

פורסם
  • מחבר

ההפך...אני מאוד מקשיב לך....

אני בדיוק מנסה עכשיו להחליף את הספק שרשמתי לך כי זה מה שהזמנתי ביחד עם הכרטיס מסך ואמרת לי שהוא לא יהיה טוב.

לגבי הכרטיס מסך....לא אמרת לי דבר אחד חשוב...אם זה מספיק למשחקים כמו דיאבלו 3 ו WOW

אם כן זה מספיק לי....

פורסם

אין סיבה ללכת על 560SE שיש לך במחיר כמו שצוין (בדרך כלל המחיר הוא כ-830 ש"ח, החנות שאתה קונה בא מאוד יקרה) 6870.

בכל אופן, למשחקים האלו תמיד יהיה טוב עוד כוח, כאן ה-6870 יהווה שיפור חיובי.

אמרתי את כל מה שאני יכול. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

פורסם
  • מחבר

סבבה....תודה רבה עזרת לי מאוד...(:

יש לי שאלה אבל בנושא אחר....אם אתה מכיר מסך עם פאנל pva אני אשמח לחוות דעת...

פורסם

למה PVA ולא IPS?

פורסם
  • מחבר

Ips יקר לי מדיי...התקציב באזור האלף שקל ואני לא רוצה פאנל tn

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים