עבור לתוכן

שאלה| לגבי הנשקים בbattlefield 3

Featured Replies

פורסם

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני.

בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים :

1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ?

2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ?

תודה על העזרה .

פורסם

1. לא שאני יודע על זה, אבל יש רק שני נשקים שנעולים לצבאות השונים במשחק לכל סוג שחקן _(או איך שלא תקרא לזה).

2. כמו שאמרת זה בנוי היתרונות וחסרות, כמובן שיש נשקים שנחשבים ל-OP.

פורסם

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני.

בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים :

1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ?

2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ?

תודה על העזרה .

1. זה לא נכון. יש לך את כל הפרטים ב- Battlelog , אתה יכול לראות מתי כל נשק נפתח לך. זה לא עניין של רמה אלא של XP.

2. אין נשקים חזקים וחלשים , יש כאלה שיגידו שיש נשקים שהם Over Powered אבל בגדול זה מאוד תלוי בסגנון המשחק שלך , באיזה מוד אתה משחק , איזה מפה וכו'. אתה יכול להשתמש באתר הזה : http://symthic.com/charts.php הוא מעולה.

פורסם

יש נשקים שהם OP לדעתי כמו F2000 ו MTAR , פעם היו הרבה יותר אבל הם יצרו איזון כמו שצריך (כמו FAMAS ׂ).

פורסם

תעשה טובה, לקחת נשק שהיה בלי ספק הכי טוב במשחק ולהפוך לבלתי שמיש זה לא איזון.

בנוגע לנשקים- יש נשקים שהם ספציפיים לאמריקאים- וmk11mod0, m27iar, m16a3, ma41

ולרוסים- ak74m, aks74u,svd,rpk74m

ברגע שאתה מגיע למקסימום XP בclass מסוים אתה יכול להשתמש בנשק הרוסי בצד האמריקאי ולהפך.

כרגע הנשקים מאוד מאוזנים. מומלץ מאד הוא הM416 בasullet class

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים