עבור לתוכן

התייעצות לקניית אוזניות+פאד

Featured Replies

פורסם

בוקר\צהריים טובים!

אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות!

אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור.

הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו:

-SteelSeries Siberia V2

-Roccat Kave

מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד.

יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע.

בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון)

אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי.

מה אתם מציעים?

פורסם

אין מה לעשות, אוזניות סטריאו "רגילות" יתנו סאונד עדיף משמעותית במוסיקה מאשר אוזניות גיימינג.

מבין האוזניות הנ"ל, נראה לי שה-Siberia V2 נותנת את איכות הסאונד הטובה יותר, כמובן יחסית לאוזניות גיימינג.

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות, אוזניות סטריאו "רגילות" יתנו סאונד עדיף משמעותית במוסיקה מאשר אוזניות גיימינג.

מבין האוזניות הנ"ל, נראה לי שה-Siberia V2 נותנת את איכות הסאונד הטובה יותר, כמובן יחסית לאוזניות גיימינג.

שמעתי על ה7H ביקורות ממש טובות

פורסם

תקרא קצת ביקורות של אנשים שהשתמשו זמן מה ב7H..

יש לאוזניות חיבור MINI USB של כבל השמע (לאוזניות עצמן) שעם הזמן ניהיה רופף ומתחיל ליפול.. המון אנשים כותבים שאחרי כמה חודשים מפסיקים לשמוע באחת האוזניות או בשתיהן ואחרי חצי שנה כבר צריך להחליף אוזניות..

אני עצמי כמעט קניתי 7H ואז וויתרתי בגלל כל הביקורות של האנשים שמשתמשים ואומרים שזה אוזניות מתפרקות

פורסם
  • מחבר

תקרא קצת ביקורות של אנשים שהשתמשו זמן מה ב7H..

יש לאוזניות חיבור MINI USB של כבל השמע (לאוזניות עצמן) שעם הזמן ניהיה רופף ומתחיל ליפול.. המון אנשים כותבים שאחרי כמה חודשים מפסיקים לשמוע באחת האוזניות או בשתיהן ואחרי חצי שנה כבר צריך להחליף אוזניות..

אני עצמי כמעט קניתי 7H ואז וויתרתי בגלל כל הביקורות של האנשים שמשתמשים ואומרים שזה אוזניות מתפרקות

אז האופציות לאוזניות הם:

-SteelSeries Siberia V2

-Roccat Kave

יש מישהו שיכול להביא לי ביקורת אישית עליהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים