עבור לתוכן

שידרוג שיתמוך ב-BATTLEFIELD3

Featured Replies

פורסם

1. דבר ראשון - הייתי משאיל כרטיס מחבר ובודק שאכן התקיעות נפתרות, חבל שתשקיע 1000 ש"ח ותגלה שהבעיה לא נפתרה.

2. אם אתה משחק מולטי וחשובים לך הביצועים, מומלץ לשחק על גרפיקה פחותה יותר, זו עובדה ידועה שבתחרויות רשמיות ישנם את אלו שמעדיפים גרפיקה נמוכה שמבטיחה להם ביצועי מחשב טובים כי המחשב לא עמוס.

3. אני לא חושב שיש לך אופציות אחרת בטווח הזה. יש את 660 של נוידיה ב-1070 ב-KSP אבל אני לא ממליץ לקנות מהם, או באותו מחיר אם אתה חבר בפייסבוק של TMS. המחירים הללו הם עד מחר בלבד. מאידך אני מוכר 6870 במדור יד שניה, אם זה מעניין אותך (אני יכול להתגמש קצת על המחיר והכרטיס חדש הבאריזה).

בכל מקרה, מה שלא תבחר,

בהצלחה.

פורסם

המבצע של TMS על GTX660 GIGABYTE מסתיים היום. (מציעים משלוח חינם, והשירות מצויין).

יש לך את אייבורי שמציעים ASUS (לא פחות טוב) ב1090.

ולאור התלונות על KSP אני לא מתקרב אליהם, בטוח לא בשביל לחסוך איזה 20 שקלים על כרטיס מסך. (לא שאייבורי כאלה צדיקים..)

בכל אופן, יש סקר לקניה קבוצתית שיכולה לעניין אותך.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546336.0

יש גרסאות של 7850 של 1G, שים לב שבטעות לא תיקח אחד כזה, כי הם זולים יותר (כ1000שח)

פורסם

קיבלתי המלצות חמות לא להתקרב ל-TMS (מימוש אחריות בעייתי ביותר בלשון המעטה).

פורסם

מאיפה? TMS חנות מעולה לעומת אייבורי ו-KSP, אמנם לא צדיקים, כאלה אין בתחום.

בבקשה אל תטעה את פותח האשכול ותכניס לו דברים לראש, תסתכל בפורום, כמה תלונות על KSP ואייבורי יש? יופי, עכשיו כמה יש על TMS?

פורסם

Ymac

אין מה להכנס לויכוח על המלצות/השמצות.. אז שמע חוויה ממישהו קרוב.. קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים