עבור לתוכן

לבעלי החייגן (L2TP) כנסו בבקשה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לשאול אותכם שאלה.

שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P

גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה.....

ולפעמים הסרטון טס על 720P

משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי...

לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם? :xyxthumbs:

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

014

פורסם

אין קשר לחייגן, תלוי אם אתה מנסה לצפות בשעות עומס (למשל מוצאי שבת) והאם הסרטון כבר הורד ל CDN של הספקית (סביר להניח שלא אם אתה מנסה לצפות בסרטון חדש או לא פופלארי בקרב ישראלים)

פורסם

זה משגע פילים הדבר הזה

לפעמים 720 P טוען כל כמה שניות

ורגע אחרי 1080P טססס

פורסם

קודם כל על תשתגע, זה לא בריא.

אני מניח שאתה מחובר לבזק במהירות עד 30M ולא יותר ולכן אתה מחובר דרך החיבור הישן וה"טוב". (לפחות כך היה עד לפני כמה חודשים, מי שבחיבור ללא חייגן עד מהירות 30M מחובר דרך הכבל הישן.)

החיבור הזה פשוט גרוע ווהגלישה לחול דרכו לא זזה.

אז למה לפעמים זה כן עובד מהר?

פשוט כי יש ל014 שרת מקומי שכאשר אתה פונה לסרט שכבר מישהו צפה בו אז אתה מקבל את זה משרתי 014 ולא מYOUTUBE.

איך אפשר לבדוק את זה?

תתקין תוכנה כמו NETLIMITER. התוכנה מאפשרת לראות לכל אפליקציה כמה רוחב פס בשימוש ומאיזה IP.

תבדוק לאיזה IP אתה מחובר שהסרט רץ ואיזה שהסרט מקרטע ותגלה שכשהסרט רץ אתה מקבל אותו מכתובת בישראל. (אפשר לבדוק למי שייך הIP בעזרת האתר DNSSTUFF.COM)

איך אפשר לעקוף את הבעיה?

שהסרט מתחיל לרוץ ומקרטע, המתן מספר שניות ואז תלחץ F5 לריענון של הדף. עכשיו הסרט כבר בשרתים של 014 כי אתה צפית בו והשרתים של 014 מחוברים בחיבר טוב לYOUTUBE. ולכן מרגע הריפרוש, אתה תתחיל לראות את הסרט מהשרת בארץ וזה יעבוד ללא בעיות.

אפשר גם לעבור לחיבור עם חייגן ואז ממהירות 10M ומעלה אתה בכבל החדש וזה אמור לעבוד טוב.

בהצלחה.

פורסם

אני בהוט+012 על 30/1.5 מגה

וזה קורה לי לפעמים גם על סרטונים ישראלים שיש להם אלפי פניות שכך שהם בטוח בCACH

העניין הזה מאוד מוזר כי לרגע אחד זה איטי ובסרטון יותר כבד זה טס או להפך

אבל זה קורה פעם ב..

פורסם

תבדוק האם בדפדפן אחר זה קורה..

הייתה לי תקלה דומה בפיירפוקס ומשם מה באקספלורר זה טס... די מוזר.. אבל שווה נסיון

פורסם

לי כבר מזמן לא נתקע סירטונים ביוטיוב, רק סירטונים ספיציפים, 100MB MPLS בזקבינלאומי. ובאיכות 1080P רץ חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים