עבור לתוכן

האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD?

Featured Replies

פורסם

האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD?

במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס

פורסם

אם אתה רוצה מחשב למשחקים אז כן מומלץ להכניס לשם כרטיס מסך חזק.

כמעט כל כרטיס מסך עצמאי יותר חזק מכרטיס ON BOARD.

כרטיס ON BOARD נועל בשביל לחסוך ממשך קניית כרטיס מסך ייעודי בשביל מחשבי HTPC וכדומה, אבל לא נועד להחליף כרטיסים חזקים שצריך אותם בשביל לשחק במשחקים על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אני לא הצלחתי להכניס את כל ההודעה. כשהועלתי אותה, הרוב נמחק. אני אנסה שוב, בתקווה שהפעם זה יצליח.

מדובר במחשב שנעשה בו שימוש מסוים המצריך כוח עיבוד חזק ומהיר, ואינו מצריך גרפיקה חזקה.

המפרט המוצע הוא לוח Gigabyte H77 DS3H עם מעבד I7 3770K. וכרטיס מסך Sapphire HD 6450 1Gb DDR3 DVI HDMI/

מכיון שבשילוב של לוח האם שעליו יכולות גרפיות On Board והמעבד I7 3770K יש כבר יכולת גרפית מובנית, השאלה היא של השוואת היכולות הגרפיות של הכרטיס המוצע ליכולת המובנית בלוח האם הזה, האם באמת הכרטיס הזה יתן יתרון מורגש על פני השימוש ביכולת המובנית.

פורסם

לאיזה שימושים מיועד המחשב?

פורסם

למעשה ה-HD 4000 חזק באחוזים בודדים מה-5450.

פורסם

משהו אחר שמציק לי הוא מי הציע לך 3770K עם לוח H77?

אני מקווה שלא אחד מהחברה פה בפורום מרטים. :-\

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה במעבד I3770K עם לוח H77?

מה ההבדל בין לוח H77 ללוח Z77 ובין מעבד I3770K ובין מעבד I3770?

האם מומלץ להחליף את המעבד או את הלוח?

השאלה באה כדי ללמוד.

תודה לעונים.

פורסם

ל-3770K יש מכפלה פתוחה (בשביל ביצוע OC) ותדר התחלתי גבוה ב-100MHZ. ל-3770 לעומת זאת יש תמיכה ב-VT-d.

על ההבדלים בין הצ'יפסטים אתה יכול לקרוא בויקיפדיה, בגדול ה-Z77 תומך ב-OC וה-H77 לא.

פורסם
  • מחבר

קראתי על ההבדלים בין המעבדים וההבדלים בין H77 ל-Z77, והחכמתי משהו בנושא.

כתוצאה אני באמת אשנה את המפרט ללוח Z77.

תודה לעונים.

פורסם

שים לב שהיצרניות השונות מוסיפות בקרים ושבבים נוספים - יכול להיות לוח B75 עם יותר חיבורים מאשר לוח Z77.

פורסם

קראתי על ההבדלים בין המעבדים וההבדלים בין H77 ל-Z77, והחכמתי משהו בנושא.

כתוצאה אני באמת אשנה את המפרט ללוח Z77.

תודה לעונים.

למה ?

אם אתה לא צריך OC ,אז אתה בהחלט יכול להשאר עם לוח H77 זול יותר , סך הכל ההבדל בין H77 לZ77 זה יכולות הOC ,חוץ מזה לשני הצ'יפסטים יש חיבורים זהים (בלי קשר לאלו שיצרניות לוחות האם מוסיפות על ידי בקרי צד שלישי) ,מעבד ה3770K כמובן יעבוד עם על לוח H77 ,רק שלא יהיה ניצול למכפלה הפתוחה ,וסך הכל מה שגם ש100MHz כשכבר מדובר על מעבד בתדר של יותר מ3GHz לא יעשו הבדל שבאמת שווה להתעקש עליו ..

זה כמובן בתנאי ובאמת המערכת לא תעבור OC ,אחרת בהחלט יש סיבה מאחורי החבירה בלוח Z77 ומעבד בעל מכפלה פתוחה -K ..

ובכל זאת ,בחזרה לשאלה המרכזית ? לאיזה שימושים בכלל המחשב ? הליבות הגראפיות היום התקדמו המון בהשוואה לפעם ,הHD4000 החדש חזק כמעט כמו HD6450 וכבר מובנה במעבד ,כככה שאין סיבה הגיונית לשלם סתם כסף בשביל שיפור אפסי שלא תצתרך , מה שגם שHD4000 תומך בquick sync דבר שלא תוכל לנצל אם תבחר כ.מסך נפרד (אלה אם כן תלך על לוח אם שתומך בVirtu )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים