עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הויכוח מיותר - ה-ezcool הוא ספק גנרי עם רכיבם יחסית איכותיים. הוא לא ייתן 300W אלא אולי 240W אבל עם מתחים יציבים.

לא אמורה להיות שום בעייה עם מעבד וכרטיס כזה.

פורסם

הבדל הנצילות בין הסיסוניק לFSP יתבטא במספר שקלים בודדים בשנה בחשבון החשמל.

יקח המון המון זמן עד שזה יגיע ל50 השקלים שמהווים 35% תוספת במחיר.

נניח שהמצב הוא בין שני כרטיסי מסך :

אחד נותן 5% יותר ביצועים וועולה 35% יותר מהשני

על איזה תמליץ ?

צריך לשנות את התואר שלך מ"מומחה למפרטים" ל"מומחה לנצילות"

נ.ב

הFSP 350 שמורכב בHTPC של אמא שלי (ראה מפרטי בצד) עובד יפה (שקט וקריר) כבר שנתיים פלוס וגם עם ה6870+Q9550 שהיו עליו בזמנו ...

פורסם

ספקי כח כמו FSP 350 HCN נעים בהבדלי נצילות שבין 5-6% ולא 15%.

אתה מוזמן להציג גרף שיאשש טענה זו.

לא הכנסתי לך שום מילים לפה

אם נאמר לך שמשה ספקים היא חברה לגיטימית אז אתה ועוד איך מכניס לי מילים לפה

להפליג באיזה דמיונות בדיוק? למה לבדוק באמת אם אפשר לקשקש שניצקי

אתה לא רק מתקשה בעברית אלא גם בהבנת הנקרא, אחזור על דברי בצורה פשוטה יותר אולי הפעם תתגבר על מחסום השפה - אני מסכים איתך לגבי המספרים, המערכת לא צורכת הרבה.

עניין של הסתכלות עלות תועלת? הנה הסתכלות עלות תועלת בשבילך, 140 שקלים לFSP 350 שיעשה עבודה מעולה ללא בעיות לעומת 190 שקלים לסיסוניק 350 שיעשה את העבודה ללא בעיות. במצב הזה אין מה להכנס לקטנות של איכות כל עוד הרכיב עושה את המוטל עליו

ראיה יצירתית משהו - " בוא לא נתחשב ביתרון עליו משולמים אותם 50 ש"ח ותראה שלא שווה לשלם יותר"

התעלת על עצמך, עם היגיון כזה באמת לא ניתן להתווכח

הבדל הנצילות בין הסיסוניק לFSP יתבטא במספר שקלים בודדים בשנה בחשבון החשמל.

יקח המון המון זמן עד שזה יגיע ל50 השקלים שמהווים 35% תוספת במחיר.

פופוליזם במייטבו, בואו נדבר באחוזים כי זה נשמע מפוצץ ולא בשקלים שם זה ישמע מגוחך

דובר על כך שהנצילות תחזיר את ההשקעה? לא, מדובר על אחד היתרונות של ספק

תמורת 50 ש"ח מקבלים ספק חזק יותר, נציל יותר עם מערכת חשמל עדיפה ומה לעשות כל זה עולה כסף ובמקרה זה לא הרבה כסף

נניח שהמצב הוא בין שני כרטיסי מסך :

אחד נותן 5% יותר ביצועים וועולה 35% יותר מהשני

על איזה תמליץ ?

עוד פופוליזם? לא מדברים על כ.מסך

נ.ב

הFSP 350 שמורכב בHTPC של אמא שלי (ראה מפרטי בצד) עובד יפה (שקט וקריר) כבר שנתיים פלוס וגם עם ה6870+Q9550 שהיו עליו בזמנו ...

ו...נטען שהספק לא יחזיק?

פרט להתלהמות לא היה דבר אחד בבליל מילותך שתרם לדיון

פורסם

שניצקי אתה יכול לבלבל את המוח מעכשיו עד מחר

זה לא ישנה את העובדה שהספק שהמלצת עליו מיותר לצרכים של ה-OP ועולה יותר כסף.

פורסם

גיבור מקלדת, שמור על הפה אף אחד כאן לא חבר שלך - יש לך מה לומר תמצא דבר נורמלית להביע את עצמך.

פורסם

תוסיף בולד זה מחזק את הטיעון

פורסם

זה הזמן לנעול...

פורסם

אין כאן סוגיה עקרונית שיש ללבן או אמת אבסולוטית המתאימה לכולם, כל הספקים שהועלו לדיון יעשו את העבודה לשמה נרכשו

השוני היחיד הוא בגישה\בהגדרה לעלות תועלת. הדיון הגיע לטורים גבוהים לחינם.

פורסם

הדיון הגיע לטורים גבוהים כי כנראה The bigger they are the harder they fall במקרה של שניצקי. זה בנאדם שילך איתך בויכוחים לסוף העולם בשביל להוכיח לך ש-20 שקל בשנה זה הבדל משמעותי בצריכת החשמל. התיאורים האובר-דרמתיים שלך לא תורמים לדרך בה אתה רוצה להעביר מידע, הם רק מעלים גיכוח.

ראיה יצירתית משהו - " בוא לא נתחשב ביתרון עליו משולמים אותם 50 ש"ח ותראה שלא שווה לשלם יותר"

עוד לא ראיתי ממך יתרון אחד, רק הצגה של "יש יתרון. הנה היתרון שלי - ישנם משתמשים רבים שהשתמשו ב-350HCN ואומרים רק דברים טובים כך שאנחנו יודעים שמדובר במוצר איכותי, בנוסף ליתרון הטכני של קוטר המאוורר, מה שלך?

אני חושב שהקהילה מפתחת אנשים שחושבים בצורה מוגזמת לחלוטין על איכות ספקי כח, במיוחד כשמדובר על סיסוניק. אפשר למצוא כל מיני פנאטיים שיגנו על סיסוניק ויחשבו שזאת האופציה הריאלית היחידה גם אם זה אומר שאתה תוקע להם מאוורר 80 רועש, וגם אם אין עליהם ביקורת אחת ברחבי הרשת ובקושי יש עליהם מידע. "סיסוניק? תהיה בטוח שזה יותר טוב!"

גיבור מקלדת, שמור על הפה אף אחד כאן לא חבר שלך - יש לך מה לומר תמצא דבר נורמלית להביע את עצמך.

אני מאשר תגובות כמו של גיבור המקלדת, אין שום דבר רע בשפה שלו ואני לחלוטין מסכים איתו. אם נעלבת ליבי ליבי.

השוני היחיד הוא בגישה\בהגדרה לעלות תועלת

נכון, ההגדרה שלי היא לקנות ספק בפחות, שהוא בעל פוטנציאל לאריכות ימים לא פחות ארוכה מיצרנית איכותית. ההגדרה שלך היא סיסוניק עד הסוף המר.

אכן. דיון מיותר.

גם אם הוא גרם לשניצקי לחשוב אפילו במעט על הדברים הרי שהוא ההיפך ממיותר.

לפותח הדיון נגרם עול כי מישהו כאן החליט ש-FSP תהיה בחירה רעה בעבורו, משם זה רק התגלגל למקום מכוער של בורות וסגידה למותג. מבחינתי הדיון הזה ננעל עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים