עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן שהמפרט שלו :

jsp-tech ezcool Intel 300w

E5200

מסך 21"

ואני צריך לו כרטיס מסך מתאים ב 350 ש"ח לאחר חריגה ...

אין אפשרות לקנות שום דבר חדש רק כרטיס מסך מתאים ...

תודה מראש

פורסם

יש דרישות כלשהן או רק כרטיס שיפעיל את המחשב?

פורסם
  • מחבר

יש דרישות כלשהן או רק כרטיס שיפעיל את המחשב?

סתם למשחקים קלים כמו COD , COMBAT ARMS וכאלה לא משהו רציני

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי קצת על הכרטיס באינטרנט וראיתי שהוא דורש 400 Watt Power Supply is required.

האם הוא עדיין יעבוד לי על הספק 300W שרשמתי למעלה .. ?

פורסם

הכרטיס הזה צורך יחסית מעט חשמל, ככה שאני מאמין שלא יהיו בעיות.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להיות 100 אחוז בטוח אתה יכול לקנות את הספק הזה:

http://www.tms.co.il/product/6846

הוא מחזיק לי מערכת שכוללת HD4850, ככה שכאן אין ספק שהוא יספיק.

פורסם

אתה חייב להחליף ספק, קח את הסיסוניק 350W ולא את ה FSP שחלש ממנו ופחות נציל

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/11500

Gigabyte GT440

הוא טוב למשחקים ?

ואיזה ספק אני צריך בשבילו?

פורסם

^^ לא הייתי מתגרה בגורל ולוקח את הסיכון של זכרונות\לוח\קשיח שרוף(פים)

יש להם רק סיסוניק 350W אחד

פורסם

אתה חייב לטפל בפוביה שלך מספקים שהם לא סיסוניק למערכות מחשב חלשות בתקציב נמוך, ברצינות...

פורסם

הסתכלותך על דברי מעוותת מן היסוד, אין שום היגיון בלשלם 2 ש"ח פחות ולקבל ספק חלש יותר ונציל פחות, במקרה הספק המשתלם והאיכותי ביותר בתקציב זה מיוצר ע"י סיסוניק, אם משה ספקים היה מיצר מוצר באיכות דומה במחיר זול יותר הייתי ממליץ עליו.

פורסם

הסתכולתך על שוק ספקי הכח מעוותת מן היסוד, אין שום טעם בתשלום 50 שקל יותר בשביל 3% נצילות. אתה מבין, מבחינתך אם משהו הוא 78% נצילות ממוצעת ולא 81% אתה ישר פוסל וחושב שצריך לשלם כל סכום שיהיה רק בשביל שלא חלילה ירד מ80 אחוזי נצילות.

מבחינתך כל ספק שהוא לא סיסוניק הוא פסול, צא מזה. ספק FSP350 יספיק גם הוא מעל ומעבר ב-50 שקל פחות. מעניין אותי מתי בפעם האחרונה ראית כמה רכיבים כאלו צורכים... אתן לך רמז, E5200 סביב 48 וואט במאמץ, HD6670 סביב 55W במשחק. תגיד לי אתה כמה זה מסכן ספק כח בעל איכות מקובלת כמו FSP350. חליס....

פורסם

הסתכולתך על שוק ספקי הכח מעוותת מן היסוד, אין שום טעם בתשלום 50 שקל יותר בשביל 3% נצילות. אתה מבין, מבחינתך אם משהו הוא 78% נצילות ממוצעת ולא 81% אתה ישר פוסל וחושב שצריך לשלם כל סכום שיהיה רק בשביל שלא חלילה ירד מ80 אחוזי נצילות.

רק ש...78% מוצהר מתייחס לנצילות בשיא ולא לעומסים בין 20-100% במקרה של ספקים העומדים בתקן 80+, כלומר במקרה של עומס נמוך הנצילות יכולה להגיע גם ל65%

מבחינתך כל ספק שהוא לא סיסוניק הוא פסול, צא מזה.

עברית קשה שפה? גם משה ספקים הולך, ואל תכניס לי מילים לפה.

ספק FSP350 יספיק גם הוא מעל ומעבר ב-50 שקל פחות. מעניין אותי מתי בפעם האחרונה ראית כמה רכיבים כאלו צורכים... אתן לך רמז, E5200 סביב 48 וואט במאמץ, HD6670 סביב 55W במשחק.

לפני שתמשיך להפליג בדימיונות, תעבור על הודעותי בפורום הרלוונטים ותיווכח לגבי "המודעות" שלי לצריכה אמיתית של רכיבים, אבל למה לבדוק? אם אפשר לקשקש

תגיד לי אתה כמה זה מסכן ספק כח בעל איכות מקובלת כמו FSP350.

עניין של הסתכלות על עלות תועלת, לדעתי עדיף לשלם עוד טיפה ולקבל מוצר יותר איכותי וחזק שיוכל להחזיק גם מעבר לדרישות החומרה הקיימת.

אם אדם חנוק בכסף וכל מה שמעניין אותו זה כמה הוא משלם כרגע שיקח את ה FSP350

חליס....

אכן חליס

פורסם

אתה חייב בדחיפות לבצע format לידע שלך בצריכת חשמל וספקי כח, ברצינות.

ספקי כח כמו FSP 350 HCN נעים בהבדלי נצילות שבין 2-3% ולא 15%. במקרה הזה הספק הזה מגיע גם ל80% נצילות בתקן חשמל ישראלי של 230V תחת מעמס של מחצית מההספק. אל תשכח שתקני נצילות על ספק כח כזה מתייחסות גם לחשמל האמריקאי הפחות נציל... להזכירך ספק הכח אנטק VP450 לא קיבל את תקן ה80+ בגלל החשמל האמריקאי על אף שאם היה נבחן ומותאם לשוק האירופאי בכלל הוא היה מקבל את התקן ה"נחשק", זה ממש לא הפריע לו להראות את הנתונים החשובים באמת, ripple נמוך בהספקת המתחים ורעשים נמוכים.

לא הכנסתי לך שום מילים לפה, אני פשוט רואה שאתה תעדיף שאנשים יקנו סיסוניק בכל מחיר, ואתה לא יכול כנראה לחיות עם העובדה שמישהו לא קנה סיסוניק.

להפליג באיזה דמיונות בדיוק? למה לבדוק באמת אם אפשר לקשקש שניצקי, בוא לכאן ותראה אותי מבצע בדיקות צריכת חשמל לרכיבים עם מכשור מתאים. אם אין לך ממש כח לבוא אתה תמיד יכול להכנס לגוגל ולחפש, הנה בשבילך:

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/HD_7970_Matrix/images/power_peak.gif

http://techgage.com/article/intel_pentium_dual-core_e5200/12

(כאן בכלל שומש במפלצת חשמל גם במנוחה, HD4870)

עניין של הסתכלות עלות תועלת? הנה הסתכלות עלות תועלת בשבילך, 140 שקלים לFSP 350 שיעשה עבודה מעולה ללא בעיות לעומת 190 שקלים לסיסוניק 350 שיעשה את העבודה ללא בעיות. במצב הזה אין מה להכנס לקטנות של איכות כל עוד הרכיב עושה את המוטל עליו, בטח לא בפלח השוק הזה. בוא נראה אותך ב50 שקלים משווה בין עלות תועלת של HD6670 לבין HD6770...

עריכה: מצאתי את זה

http://www.rosch-computer.de/datasheets/product/Industrie%20Netzteile/FSP350-60HCN.pdf

65%... ךםך. על פי מבחני מעבדה זה 78% ב20% הספק, 80% נצילות ב50% הספק (מה שפותח הדיון כנראה ישתמש) ו78% נצילות בהספק מלא.

בנוסף ניתן למצוא שם תרשימי בדיקה של OCP, OVP ומערכות הגנה כאלה ואחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים