עבור לתוכן

מתלבט האם להשתמש בכרטיס ה-GeForce 9800 GT שלי או בליבה הגרפית של המעבד שלי

Featured Replies

פורסם

נגיד (למרות שאם גנרי הכוונה למוצר מדבקה - אז זה לא ממש מוצר מדבקה). מה הוידאו מראה בדיוק חוץ מזה שהספק לא באמת יכול לספק 450W? זה לא אומר שום דבר על הרס חומרה ולא אומר שום דבר על איך הספק מתמודד עם 300W (שזה במקסימום מה שהמערכת שלו יכולה לצרוך, גם עם ה9800GT).

זה בדיוק מה שהסרטון מראה, כמו שאמרתי זו רק הדגמה "ליכולות" הספק, פירוט נוסף תוכל למצוא בהודעות של 11010010110 שפרק לא מעט כאלה.

אין קשר בין מה שכתוב על המדבקה ליכולת האמיתית מבחינת הספקים, הגנות וייצוב מתחים.

דוגמא נוספת לבעיתיות של ספקים גנרים ניתן לראות כאן, בכלל מומלץ לקרוא את כל העץ בכדי לעמוד על עומק הבעיה.

באמת? היו לי בעבר ספקים גנריים (או סתם גרועים) ולא זכורה לי חומרה שרופה (הרוסה), גם כשהם החזירו את נשמתם לבורא.

זה שלא ראית נזק לא אומר שלא היה כזה

למרות שלא הייתי ממליץ על ספק כזה לאף אחד, אני חושב שהמסקנה שרבים מסיקים בפורום - כאילו זה מסלול ש100% מבטיח חומרה שרופה תוך זמן קצר - היא שגויה.

אף אחד לא מבטיח 100% וגם לא מתחייב על זמן, רק מדגישים את העובדה שהסיכוי לכך גבוה לאין שיעור לעומת ספקים איכותיים.

ספק נורמלי יעלה פחות מזכרונות\לוח\קשיח חדש כך שאין סיבה להתגרות במזל.

יש 2 מסילות של 156W כל אחת.

אז כתוב, אז מה? גם על הספק שהתפוצץ כתוב שהוא צריך להחזיק עד עומס מסויים, והוא לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים