פורסם 2004 בינואר 2121 שנים יש אפשרות לחבר שתי מקלדות???אני רוצה לחבר שתיים ושהמחשב יזהה אותן כ- KEYBOARD 1 ו- KEYBOARD 2, אפשרי כזה דבר??בלי שהם יתנגשו אחת בשנייה
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר יש לי מקלדת אחת בחיבור USB והשניה בחיבור PS2 (ככה קוראים לזה????)(החיבור הרגיל)
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים זה יעבוד אבל זה לא יהיה כמו מקלדת 1 ומקלדת 2 , זה יהיה מקלדת אחת וזהו אבל אפשר להשתמש במקביל בשניהן
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר אז ככהחיברתי את השנייה גםומה שאני עושה במקלדת אחת משפיע על העבודה של השנייה, יעני אם לחצתי על קאפס לוק, אז גם במקלדת השנייה הוא נדלק.השאלה שלי היא, אם אפשר להפריד בין השתיים, ושכל אחת תעבוד כחלק נפרד מהשנייה, יעני שאני יוכל לקבוע איזה מהם תעבוד בכל תוכנה נגיד. לדוגמה במשחקים שתומכים בשני שחקנים, אז יהיה לי KEYBOARD 1, ו- KEYBOARD 2 , ואז לכל שחקן יש מקלדתאני רוצה לקבוע נגיד שמקלדת 1 היא המרירת מחדל, שהיא תעבוד בלבד, אבל בתוכנות או משחקים שיכולה להיות אפשרות לשתי מקלדות אז גם השנייה תעבוד. ושלכל מקלדת יהיה קאפס לוק ונאם לוק וכל הכפתורים האלה, משלה.הבנתם?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים ניראה לי דווקא שאפשרבקשר לעכברים אני בטוח במליון אחוזחיברנו במעבדת מחשבים 6 עכבריי יו אס בי לאותו מחשב וכולם עבדו(שיעור משעמם במיוחד)חוצמיזה פשוט תנסה ותיראה אם זה עובד
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים חחחחחח לא למרות שזה היה נחמדפשוט 6 עכברים שלטו על אותו סמןאם אחד היה הולך שמאלה והשני ימינה הסמן היה נשאר במקום
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני לא רוצה!!גם אצלי שתי המקלדות עובדות כמדלדת אחתאני רוצה שאחת תגיב והשנייה תגיב רק במקומות שאני יגדיר לה להגיב
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים אני יתן לך דוגמא תגיד לי אם לזה אתה מתכווןאתה רוצה שני חלונות וורד פתוחים במקביל ושמקלדת אחת תכתוב בחלון אחד ובאותו זמן המקלדת השניה תכתוב על חלון שנילזה התכוונת??
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר לא לאזה ממש לא נשמע הגיוני, למרות שזה יכול להיות ממש טוב!אני מתכוון שמקלדת אחת תעבוד בזמן שהמקלדת השנייה לא תגיבאבל נגיד במשחק שאפשרי בו שני שחקנים, אז אני יוכל לשחק במקלדת אחת וחבר שלי ישחק במקלדת שנייה.נגיד את ככה, שמקלדת השנייה תתפקד כמו ג'וייסטיק, היא תעבוד רק במשחקים
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר אני בעצם רוצה עוד מרכז שליטה....שאני יוכל לכוון את המקלדת להיות ולעשות כל מיני פעולות.ושהמחשב לא יזהה את המקלדת השנייה כמקלדת
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים זה בדיוק מה שאני לא רוצה!!גם אצלי שתי המקלדות עובדות כמדלדת אחתאני רוצה שאחת תגיב והשנייה תגיב רק במקומות שאני יגדיר לה להגיבועל זה נאמר - "תשאר ברצון"אין סיכוי שזה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.