עבור לתוכן

בעיות פינגים במשחק רשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 ב PS3 ובאופן קבוע יש לי בעיה בפינגים

לצערי אני לא יכול לדעת את הפינג המדויק שאני מקבל כי במשחק זה פשוט נותנים לך מספר בארים מסוים לפי הפינג שלך

באר אחד זה פינג נמוך 4 בארים זה פינג גבוה

בקיצור אני משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ואני יודע להרגיש אם הפינג שלי טוב או לא ובזמן האחרון אני תמיד מרגיש כאילו ליריב שלי יש פינג יותר גבוה ואצלי הכל קורה בדיליי

גם אם הוא על 3 בארים ואני על 4

השאלה שלי היא קודם כל איזה דברים אפשר לעשות בשביל לעזור לפינג? שינוי ההגדרות בראוטר או בסוני או משהו כזה?

הבנתי שזה גם יכול לקרות בגלל שאני מחובר דרך הוט ונטויזין שהם לא שיא האיכות בארץ

אם אני יעבור לבזק בינלאומי במקום נטויזין זה יפתור את הבעיה?

או ההפך לבזק במקום הוט זה יפתור?

לצערי להיתנתק מהוט יהיה לי יותר בעיתי ככה שאני מעדיף מנטויזין

תודה רבה לעוזרים

דרך אגב אם זה משנה יש לי חבילת גיימרים

פורסם

פינג נמוך = מהר.

פינג גבוה = לאט.

תעבור ל014.

פורסם
  • מחבר

אה כן טעות שלי xD

אני מחר כנראה עובר ל12 מגה של בזק (הכבל התת ימי)

זה יעזור או שלא שווה לעבור?

פורסם

אה כן טעות שלי xD

אני מחר כנראה עובר ל12 מגה של בזק (הכבל התת ימי)

זה יעזור או שלא שווה לעבור?

יעזור יעזור, רק הלוואי שכולם יעברו כבר מנטויזן האלו, הם גרועים בהכל, הורדות - פינגים, הייתי בחבילת TAG4 שעולה 268 ש"ח בלי הגבלות עם הניתוב הכי טוב שלהם ואייפי אמריקאי, ועדיין WOW קיבל 130MS והיה לאגי בטירוף. לצורך השוואה TAG3 זה גיימר TAG4 זה משופר ו TAG5 לשרתים או אתרים.

בוא נגיד שאם אי פעם אני ארצה לדבר עם נטויזן זה רק כשאני ימות, וגם לא.

פורסם
  • מחבר

חחחח טוב לקרוא את התגובה הזאת כי בדיוק הרגע עברתי לבזק

דרך אגב לי הייתה חבילת גיימר שעלתה לי 35 שקל לחודש (חבילת גיימר זה תוספת של 15 שקלים) ועכשיו הקפאתי את המנוי ועברתי לבזק לממהירות של 12 מגה ב30 שקל בחודש (בלי גיימר) ואם אני יהיה מרוצה אז עוד שבוע נתנתק מנטויזין

דרך אגב בבזק יש טעם בחבילת גיימר או שהכבל התת ימי והאיכות של בזק יספיקו בשביל להביא לי פינגים נמוכים?

פורסם

יספיקו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים