עבור לתוכן

האם יהיה לי צוואר בקבוק על הכרטיס מסך הזה?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי?

תודה לעונים.

פורסם

מכיוון שמעט מאוד משחקים מנצלים היום 4 ליבות והרוב עדיין 2, אני לא חושב שצריך להיות לך צוואר בקבוק עם מעבד כפול-ליבה במהירות 3GHZ וכרטיס יחיד, צוואר בקבוק של מעבד מתרחש במקרים של מערך SLI/CFX כאשר הכרטיסים מייצרים יותר כח חישוב ממה שהמעבד מסוגל ונגרמת הגבלת FPS.

לא נראה לי שתתקל בבעיות.

פורסם

צוואר בקבוק יהיה, OC למעבד ישפר את המצב.

פורסם

מכיוון שמעט מאוד משחקים מנצלים היום 4 ליבות והרוב עדיין 2, אני לא חושב שצריך להיות לך צוואר בקבוק עם מעבד כפול-ליבה במהירות 3GHZ וכרטיס יחיד, צוואר בקבוק של מעבד מתרחש במקרים של מערך SLI/CFX כאשר הכרטיסים מייצרים יותר כח חישוב ממה שהמעבד מסוגל ונגרמת הגבלת FPS.

לא נראה לי שתתקל בבעיות.

לא חייבים SLI בשביל להגיע למצב שבו מעבד מגביל את הביצועים , כרטיסי המסך היום חזקים משמעותית ממה שהם היו פעם ,ככה שכרטיס יחיד מהדרג הגבוהה יותר בהחלט יכול להיות מוגבל ממעבד שכזה .. מה שגם שאל תשכח ,שאולי חלק מהמשחקים עדיין מנצלים רק צמד של ליבות ,אבל הביצועים לליבה השתפרו גם הם בדורות החדשים (שמסתכלים על דו ליבתי פופלארי מאוד כמו E8400 בהשוואה לi3 חדש ) לא רק הוספת הליבות הנוספות ,וזה בהחלט יכול להפשיע על הביצועים במשחקים ..

http://www.anandtech.com/bench/CPU/38

פורסם

השכלתי, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים