עבור לתוכן

התלבטות רצינית לפני קניית GTX680

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס :

1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות

ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים.

2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים).

אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות.

*הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם הכרטיסים שלהם ואפילו עם האחריות הבין לאומית זה לא שווה את התהליך המעצבן שאני אעבור במידה ואני אצטרך(אנשים החזירו כרטיסים וקיבלו חדשים ועדיין צצות בעיות חדשות).

אז אני זקוק לעזרתכם פה אני די מוגבל בזמן.

תודה אנשים. smile.gif

פורסם

אין שום התלבטות בכלל, פשוט תקנה ואל תחשוב פעמיים.

לפני שלושה חודשים קניתי EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 מאמאזון, לפני הקנייה התקשרתי ל-EVGA ודיברתי עם נציג, אמרתי לו שאני גר בישראל והוא אמר לי שאני מקבל אחריות מלאה ל-3 שנים מהסניף של EVGA בגרמניה.

אני מרוצה ככ מהכרטיס הזה שאין בכלל לתאר, אין פה שום התלבטות, תקנה אותו מ-NEWEGG ומומלץ בחום EVGA בגלל תכנית האחריות העולמית, בנוסף הכרטיס מגיע עם צמד מאווררים, שקט להפליא ונותן עבודה חבל על הזמן! בתדר BOOST הגעתי איתו ל-1265MHz והביצועים פשוט נהדרים. לא נתקלתי בשום בעיות, כמובן חשוב לציין שהוא מגיע עם Precision X וגם עם תוכנה ייעודית של EVGA לבדיקת OC.

לשם השוואה, החלפתי אותו מ-XFX7950 שהיה לי שהיה מתחמם לי לאיזור ה-95 מעלות ברגע ששמתי לו 1.15V עם 1150MHz, עם הכרטיס הזה במתח דומה ובתדר 1265 הכרטיס לא עובר 65 מעלות במאמץ מלא.

קניתי אותו ב-2000 ש"ח בזמנו היה עליו מבצע, מאוד מאוד מומלץ, לא תתחרט, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך בפרטי.

פורסם
  • מחבר

תודה עניתי לך בפרטי.

אשמח לעוד תגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים