עבור לתוכן

עזרה בהגדרת רפיטר סיני מאיביי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה.

לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב)

יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID)

אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות?

בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה מה שעשיתי.

כשאני מתחבר אליו עם כבל רשת כתוב שהוא מחובר לרשת של הבית שלי, אבל כשאני בודק את איכות הקליטה בפלאפון אני עדיין על פס אחד, כאילו הוא לא מגביר את האות.

מה אני עושה לא נכון?

פורסם

האם יש אפשרות בשם repeater bridge? אני חושב שהאפשרות שבחרת היא רפיטר חוטי בלבד שלא משדר אות אלחוטי.

*עריכה* נסה קודם להפעיל את Enable universal repeater mode

פורסם
  • מחבר

כשאני מפעיל את Universal Repeater Mode הוא משדר SSID חדש (אני יכול לתת את השם גם של הרשת שלי, אבל זה לא יצור איזו התנגשות?)

ואז באמת הכל כן עובד.

חשבתי שמה שזה יעשה זה רק יגביר את האות של הרשת שלי, ולא יצור רשת חדשה מוגברת.

לפי מה שהבנתי Universal Repeater Mode אז הרפיטר הזה מתחבר לנתב שלי כלקוח, ואז יוצר AP חדש..

פורסם

תנסה לשים אותו על universal repeater mode עם אותות שם רשת ואת הצפנה בדיוק.

דרך אגב כל נתב שהוא repeater הוא בעצם קליינט שגם משדר זאת הסיבה שהמהירות החתכת בחצי משום שהוא מתקשר ברגע נתון רק עם מכשיר קצה או עם הנתב שהוא מגביר.

פורסם

עדיף גם שתחבר את הרפיטר להום פלאג ורק אז למחשב במידה ויש לו יציאות לאן נוספות,ככה תקבל יותר מהירות

פורסם
  • מחבר

אז מה בדיוק ההבדל בין המצב הרגיל ל Universal Repeater Mode?

עדיף גם שתחבר את הרפיטר להום פלאג ורק אז למחשב במידה ויש לו יציאות לאן נוספות,ככה תקבל יותר מהירות

אתה מציע לחבר את הרשת מהחשמל לכניסה של הרפיטר ולהפוך אותו לעוד AP? נשמע אולי מעניין באמת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים