עבור לתוכן

מחפש טלויזיה לחדר + שאלה על רזולוציה

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע.

ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט.

שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע.

ראיתי את הדגם פה:

http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he

בנוגע לשאלה -

מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ?

בתודה רבה מראש :)

פורסם

במידה והשימוש העיקרי שלך הוא בתור מסך מחשב - תוודא לפני שהטלויזיה שלך היא chroma 4:4:4. אחרת התמונה תהיה מטושטשת ולא נוחה לקריאה, גלישה וכו'..

אני לא מכיר את הדגם הזה. כך שאני לא יודע לגביו.

בנוגע לשאלה השניה - לא.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה"

chroma 4:4:4" -

איך אני בודק את זה?

לגבי השאלה השנייה- לא תהיה תקלה או שאי אפשר להגדיר אותה כFHD במחשב בלי שגיאה?

פורסם

במידה ותגדיר FHD בHD ready המסך לא יציג שום דבר.

שמע,

בגלל שזה הולך להיות מסך מחשב אני ממליץ ללכת על מותג קצת יותר רציני וכמובן ברזולוציה FHD

לדעתי עד 2000 שח אתה תמצא בלי בעיה. אני משתמש במסך סמסונג 32' FHD ואני נהנה ממנו בכל רגע.

לאחר קניה אני ממליץ לך לשנות בהגדרות מסך שיטת שידור במקום RGB ל YCbCr (אם זכור לי נכון..)

תקבל צבעים יותר עשירים.

אם התמונה לא ברורה תבדוק שהגדרת 60HZ ולא פחות..

פורסם

אם לא קיים מידע ברשת. תצטרך לבדוק את זה בטלויזיה.

הקישור הזה יעזור לך:

http://www.avsforum.com/t/1381724/official-4-4-4-chroma-subsampling-thread

יש שם הסבר איך לבדוק.

אני רק רוצה להדגיש, במידה והטלויזיה היא לא chroma 4:4:4. אל תחשוב על לחבר אותה למחשב (אלא אם כן מדובר בסרטים בלבד)!

תגדיר תקציב, תחליט אם זה באמת חשוב לך שהיא תשמש כמסך למחשב ולפי זה יהיה אפשר להמשיך.

נקודה נוספת, אל תטעה ותקנה טלויזיה יקרה/מותג כדי להבטיח chroma 4:4:4. יש טלויזיות יקרות ואיכותיות שלא תומכות בכך. או שסובלות מצרות אחרות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בנוגע לחיבור המחב לטלוזיה אני יודע שאני ממחבר את הטלוזי שלי התמונה לא מטושטשת

אבל כמו שאמרו חברי הפרום תבדוק תענין לפני הקניה

בקשר למסך מסך טוב בגודל 32 יעלה מ2000-2500 שקל למסך טוב כמובן בעלות תעולת

ואתה החסרתה מלא פרטים..

1. מה המרח צפייה?

2. מה התכנים? חוץ מהמחשב

3. מה תנאי תאורה?

4. מה התקציב

5. לאיפה תמחבר תמסך? למחשב? למימיר HD? או רגיל? סטרימיר?

תענה על זה וני ישמח לעזור לך

פורסם

במידה ותגדיר FHD בHD ready המסך לא יציג שום דבר.

זה לא נכון.

רוב הטלוויזיות שהן HDREADY יודעות להציג תמונה שהמקור שלה הוא 1080P. אבל רואים מטושטש כמובן.

לסרטים זה לא מפריע.

פורסם

זה לא נכון.

רוב הטלוויזיות שהן HDREADY יודעות להציג תמונה שהמקור שלה הוא 1080P. אבל רואים מטושטש כמובן.

לסרטים זה לא מפריע.

היא יכולה לקבל את האות אבל היא תחזיר את עצמה לרזלוציה הטבעית שלה..שהיא HDR

יש המון חומר על זה באתר של עופר לאור האתר עם זה מענין אותכם אתם יכולים לקרואא זה האתר:http://www.hometheater.co.i

למדתי המון מאתר הזה ומתארים ומאמרים מחול זה דווקא עולם מאוד מרתק לדעתי לא פפחות ממחשבים

פורסם

זה לא נכון.

לסרטים זה לא מפריע.

צודק בדקתי את זה ואני חושב שזה רק בחיבור HDMI.

זה מתיחה, לא באמת רואים טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים