עבור לתוכן

HELP! בעיה בתצוגת כרטיס מסך GTX560

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G

הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות.

כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא.

אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה,

זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו.

בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט.

נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום.

אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל המחיקה השתמשתי ב .DriverSweeper

בינתיים המחשב לא שלח לי הודעות על חוסר תגובה של המנהל תצוגה אבל כאשר אני מנסה לראות תמונות על המחשב זה שוב נותן לי סוג של טישטוש תמונה עם קטעי נקודות מתים שהמחשב ממיר לסתם צבעי בסיס, נניח ורוד/צהוב במקום הצבעוניות האמיתית של התמונה.

האם זה בעיה במחשב?.. עם הכרטיס?.... מה לעשות??... תודה לכל עזרה/תגובה

אגב המחשב שלי פועל על מערכת 64 סיביות עם windows 7 Ultimate

המעבד - intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ

הספק כוח - FSP 600W

מסך 24 רחב 1200/1920 SAMSUNG

צירפתי הדפסות מסך של ההודעות תקלה שהיו ושל תמונה עם נקודות מתות אשר אני מקווה שלא רואים אותן רק על המחשב שלי :/

פורסם

הכרטיס הזה עבר אוברקלוק ושינויים במתחים? ההודעה לגבי הפסקת פעולה של הדרייבר נגרמת בדרך כלל מחוסר יציבות בכרטיס, כנ"ל ארטיפקטים בתצוגה יכולים גם להגרם מאוברקלוק קיצוני מדי או מתח גבוה מדי.

אם הכרטיס עבר אוברקלוק, נסה להחזיר את הכל לסטוק ולראות אם נפתר, אם לא עבר אוברקלוק, נסה סלוט PCIE אחר בלוח, אולי הבעיה שם?

אם כלום לא עוזר, יכול להיות שהכרטיס תקול, יש אחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים