פורסם 2002 במרץ 2123 שנים פתחתי את הקובץ הזה ויש בו פשוט ציורי הכנה של המאווררים, איך אני משתמש בציורים האלה??אם יש לך מקדח כוס אתה מסמן את 4 ה X בעזרת מברג שפיץ ופטיש.קודח אם 3 מ"מ את 5 החורים.קודח אם מקדח כוס את החור האמצאי.כלים דרושים : מקדחה , מקדח 3 מ"מ , מקדח כוס כולל מוביל.אם יש לך רק מקדחה אז:אתה מסמן את ה X בעזרת מברג שפיץ ופטיש.קודח אם 3 מ"מ את כל החורים.מלטש את השפיצים שנשארו באבן משחזת.כלים דרושים : מקדחה , מקדח 3 מ"מ , אבן משחזת למקדח.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר פתחתי את הקובץ הזה ויש בו פשוט ציורי הכנה של המאווררים, איך אני משתמש בציורים האלה?? אם יש לך מקדח כוס אתה מסמן את 4 ה X בעזרת מברג שפיץ ופטיש. קודח אם 3 מ"מ את 5 החורים. קודח אם מקדח כוס את החור האמצאי. כלים דרושים : מקדחה , מקדח 3 מ"מ , מקדח כוס כולל מוביל. אם יש לך רק מקדחה אז: אתה מסמן את ה X בעזרת מברג שפיץ ופטיש. קודח אם 3 מ"מ את כל החורים. מלטש את השפיצים שנשארו באבן משחזת. כלים דרושים : מקדחה , מקדח 3 מ"מ , אבן משחזת למקדח. תודה רבה עם ההסבר המעמיק הזה!!! סחטיין סוף כל סוף אני יודע איך לקדוח את החורים הקטנים, 5 מ"מ נכון? עכשיו אמרת 5 חורים, לאיזה התכוונת? יש את ה 4 חורים מסביב שהם לברגים ואיפה החמישי?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים גם אני רוצה להתחיל בפרוייקט דומהאני הולך לשים מאורר בחלקו העליון של המארז ובפינתו הימנית אחורית של המארז כמו בתמונה (דוגמא 4)ובחלק הקדמי יש לי כבר מאורראני הולך להדק את כל הכבלים עם אזיקונים.לדעתכם זה יפעל? מחר אני כנראה יקנה 2 מאווררים.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר אופס - טעות.5 חורים - 4 בצדדים ואחד במרכז.מקדח 3 מ"מ.תודה!!למה אני צריך את החור במרכז?ממילא אני עושה שם חור עגול גדול (80 מ"מ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.