עבור לתוכן

המלצה לכרטיס רשת/אנטנה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G

אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח

כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה

ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים????

דוגמאות :

1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מיני הגדלה של טווח הקליטה בנייד והגדלה של מהירות הגלישה והכל באיכות של HD "

2 " כרטיס רשת הכי חזק ואימין של חברת אלפא ALFA . בעוצמה הכי גבוהה עם אנטנות חזקות במיוחד ** היזהרו מחיקויים ** כרטיס רשת 2000mW עם קצב העברת נתונים של 150Mbps תקן b/g/n אנטנה מרחבית ובתוספת אנטנת ראדר ביחד קליטת תדרים 13dbi עד 5 ק"מ בשטח פתוח.

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

1 תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה

זה לא נראה לך חשוד?

ואפשר להגיע לטווחים גדולים עם ציוד איכותי ויקר.

והנתונים שהבאת לא הגיוניים , אז פשוט אל תאמין לכל דבר שאתה קורא בעיתון.

קילומטרים אתה יכול לקבל רק בשטח פתוח , בגלל שהאות נחלש בכל פעם שהוא נתקע בקיר \ עצם.

ובנייד יש כרטיס רשת אלחוטי חלש מאד , אז מספיק שתקנה כרטיס חיצוני ותקבל אות יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה

יכול להיות מחשיד אני מסכים אבל זה מה שאנשים מפרסמים למכירה באינטרנט

לכן פניתי לכאן לקבל חוות דעת אם... וביכלל...

ולכן הייתי שמח לדעת איזה כרטיס חיצוני מאוד מומלץ שיוכל לקלוט כמה שיותר רחוק

פורסם

כמה רחוק אתה צריך לקלוט?

לי יש את הכרטיס הזה שמספק לי טווח מכובד מאד במיוחד למחיר שלו (וניסיתי כרטיסים יקרים בהרבה שלא נתנו לי שיפור בטווח ואפילו היו גרועים יותר).

אני מאד ממליץ עליו.

פורסם
  • מחבר

מצוטט מהאתר זאפ לגביי הכרטיס הנ"ל :

" לא מומלץ אם המרחק מהראוטר גדול מאוד / יותר מדיי קירות בדרך, ."

אין לי ראוטר ואני רוצה שיקלוט 200 מטר יש מוצר כזה?

פורסם

עם אנטנה כיוונית תוכל לקלוט למרחק גדול יותר , אבל גם תצטרך לכוון את האנטנה בצורה מדוייקת.

יש לך אנטנה כזאת (זה בנוסף לכרטיס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים