עבור לתוכן

בעיית ביצועים על ראוטר מסוג 1043nd של TPLINK

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יופי של פורום..

אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור.

מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר

השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק.

קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה

בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K

חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה

חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים היו אותו דבר.

ניתקתי את הראוטר, התחברתי ישירות למודם כבלים בכבל והגדרתי חייגן ב windows(רק באמולציה דרך תוכנת parallels על המק), וקיבלתי מהירות משופרת עד 3.06 מגה (אני אמור לקבל 3.4-3.8 בתנאים אופטימלים כמו הורדה משרת הניסיון של בזקבינלאומי)

המסקנה ? משהו בראוטר אצלי, שאמור להיות מאוד חזק ולתמוך במהירות גבוהה פי כמה לא עובד טוב

איו שם יותר מדי הגדרות שאפשר לשחק איתם למעט mtu

[table][tr][td]

Firmware Version:

3.12.2 Build 100820 Rel.41891n[/td][/tr][tr][td]

Hardware Version:

WR1043N v1 00000000[/td][/tr][/table]

אני זוכר שהיו כאן אנשים שהייתה להם בעיה דומה, אבל לא ראיתי פתרון

למישהו יש רעיון ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

הבעיה היא החיבור l2tp , הוא לא עובד טוב המהירויות גבוהות ודורש הרבה משאבים וכוח עיבוד.

אולי בPPTP תוכל לסחוט קצת יותר ממנו אבל אם הקושחה האחרונה של tplink לא עוזרת לך, אז הייתי מציע לך לנסות קושחה של DDWRT שבתקווה תתן לך ביצועים טובים יותר.

פורסם

הקושחה שלך מאוד ישנה, ממליץ לעדכן

פורסם
  • מחבר

עדכנתי! לאחרונה, שלשום, ללא שינויבבעיית הביצועים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים