פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים שלום לכולם,יופי של פורום..אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור.מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטרהשבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק.קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניהבניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100Kחזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגהחיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים היו אותו דבר.ניתקתי את הראוטר, התחברתי ישירות למודם כבלים בכבל והגדרתי חייגן ב windows(רק באמולציה דרך תוכנת parallels על המק), וקיבלתי מהירות משופרת עד 3.06 מגה (אני אמור לקבל 3.4-3.8 בתנאים אופטימלים כמו הורדה משרת הניסיון של בזקבינלאומי)המסקנה ? משהו בראוטר אצלי, שאמור להיות מאוד חזק ולתמוך במהירות גבוהה פי כמה לא עובד טובאיו שם יותר מדי הגדרות שאפשר לשחק איתם למעט mtu [table][tr][td]Firmware Version:3.12.2 Build 100820 Rel.41891n[/td][/tr][tr][td]Hardware Version:WR1043N v1 00000000[/td][/tr][/table]אני זוכר שהיו כאן אנשים שהייתה להם בעיה דומה, אבל לא ראיתי פתרוןלמישהו יש רעיון ?
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים הבעיה היא החיבור l2tp , הוא לא עובד טוב המהירויות גבוהות ודורש הרבה משאבים וכוח עיבוד.אולי בPPTP תוכל לסחוט קצת יותר ממנו אבל אם הקושחה האחרונה של tplink לא עוזרת לך, אז הייתי מציע לך לנסות קושחה של DDWRT שבתקווה תתן לך ביצועים טובים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.