פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים יש לי dongle של que למחשב עם אנטנה והכל.. רק שהמחשב קורא אותו מישום מה בתור מקלדת.. http://www.que-electronics.com/catalog/product.aspx?PId=12זה הדבר.. השאלה אם אני צריך דייבר או רק איזה מדיה פלייר כזה בשביל שיריץ אותו..?
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר קניתי מזמן. וכניראה זה נאבד איפה שהוא.. אני אחפש אותו כשאחזור הביתהחיפשתי בכל האינטרנט דרייבר ולא מצאתי.. קצת הזוי שאין באתר שלהם שום דבר..
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים דרייבר מצורף. אם התקנה אוטומטי לא עובד תעדכן ממנהל ההתקנים ותחוון אותו לתיקיה של 64 ביט.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מה שזוהה לך כמקלדת זה מקלט ה-IR, זה ימשיך להיות מזוהה כמקלדת עבור השלט.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מה שזוהה לך כמקלדת זה מקלט ה-IR, זה ימשיך להיות מזוהה כמקלדת עבור השלט.שום קיבורד אצלי !
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים ברור, יש שני מודולים, אחד הוא מודול המקלט, השני הוא מקלט ה-IR שמופיע כמקלדת גם אצלך. האמת היא שיש לי גם כזה, ושברתי את השיניים כמה שעות טובות בניסיון לראות אם הוא יכול לשמש כמקלט עבור שלט MCE, אבל זה נראה בלתי אפשרי, המקלט משמש כאמולציה למקלדת בלבד, אז הזמנתי מקלט IR אחר.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר עכשיו הוא עם הדרייבר כניראה...אז קודם כל תודה רבהאבל מה הלאה.. איך אני מגיע אליו? איך אני צופה? דרך איזה תוכנה?ו..nemesis איך זה יהיה שלט?! איך תיתחבר אליו? ומזה אמולציה למקלדת? זה לא אמור להיות שdongle הוא רק מחבר את האנטנה למחשב:?הבנתי שזה נראה מקלדת בשביל השלט..אבל אני רואה את זהבתיקיה של ה DEVICES AND PRINTER בתור מקלדת זה חשוד...
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים עכשיו צריח דיסק התקנה !אין לך ?עוד שעה אחד אני אתן לך קישור. אל תתקין הדרייבר מהדיסק ! רק את התוכנה TOTAL MEDIA (על הדיסק יש קובץ עם המפתח של תוכנה).
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אתה יכול להשתמש ב-Media Center ולסרוק תחנות, או ב-VLC, להגדיר את התדר המתאים ולסרוק תחנות גם כן, אם לא בא לך או חסרה לך התוכנה בדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.