עבור לתוכן

הראוטר של הוט לא מספיק חזק

Featured Replies

פורסם

שלום,

עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט

החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד)

וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש

שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות

אני חשבתי על שתי אופציות

1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר)

הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה

2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter

השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחבר דרך זה את הPS3 לראוטר

זה יביא לי איכות אינטרנט (למשחקים כמובן) בדיוק כמו שאני ישים את הראוטר בממד יחבר את הPS3 ישירות אליו?

עוד שאלה בנושא של המתאם חשמל ראיתי בבאג את הדגם הזה:http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=11755

זה מסיפק חזק בשביל להחזיק 100 מגה בלי חייגן? אם לא איזה דגם כן וכמה הוא יעלה?

פורסם

אתה יכל לקנות רפיטר שיכסה גם את הסלון בקליטה חזקה וגם את הממ"ד אך הוא מחלק את הרשת ל-2 רשתות וגם את המהירות.

פורסם

גם אני עברתי לא מזמן לראוטר של הוט. קניתי ראוטר נוסף: TP-Link TL-WR1043ND שמחובר לראוטר של הוט (שכרגע משמש רק כמודם). הראוטרים נמצאים בקומה שנייה ויש לי אקסבוקס בקומה הראשונה בתוך ממ"ד. אין לי שום בעיות קליטה. פשוט תקנה ראוטר עם MIMO והוא יחדור ממ"דים כמו חמאה. עדיך לך את זה מאשר המתאם על רשת החשמל, גם מהירות יותר טובה (תקן N 300mb) וגם לא יהיו הפרעות ממכשירים נוספים על רשת החשמל (רעשים).

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לבטל את הראוטר של הוט ולהביא אחד משלי אתם יכולים להביא לי דגם שיעמוד בזה?

פורסם

TP-Link TL-WR1043ND כמו שהציעו מעליי.

פורסם
  • מחבר

יש ראוטר של חברת linksys שיוכל להיות בתוך ממך ולהביא סיגנל טוב ל5-6 מטר מחוץ לממד?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם סטרימר בסלון. לדעתי הפתרון הזול והמהיר ביותר (מבחינת קצב גלישה וכ"ו) הוא למקם את הראוטר מחוץ לממד נניח בסלון ומימנו להריץ כבל רשת ל- PS3 שבממד. אני הרצתי כבל של 30 מטר (CAT 5E) מהחדר לסלון והיום הנייד מכוסה בגלל שהראוטר נמצא במקום נכון ועדיין אני מעביר בקצב של 150M בשנייה על הכבל רשת הזה. עלה לי סה"כ 70 ש"ח! אבל זה קצת עבודה של להריץ את הכבל יפה (תעלות אם יש עדיף).

פורסם
  • מחבר

לא זה לא אופציה בשבילי מעדיף שיהיה יותר יקר אבל שיהיה ראוטר שחודר את הממד

פורסם

אתה יכל לקנות רפיטר שיכסה גם את הסלון בקליטה חזקה וגם את הממ"ד אך הוא מחלק את הרשת ל-2 רשתות וגם את המהירות.

אתה יכול לחבר AP לראוטר שבממד נניח מטר מעליו ואז לא תהיה לך בעית קליטה ל-6 מטר.

http://ksp.co.il/?select=.263..490.&list=1&sort=3&glist=0&uin=15383&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

רק תדע שזה לא בריא הספק כזה חזק באוויר בחדר סגור כמו ממד!

אהמ אהמ..

פורסם
  • מחבר

לא טוב לי בכלל שהוא יחלק את האינטרנט לשתיים

אני מעדיף פשוט לקנות ראוטר משלי במקום הראוטר של הוט

ראוטר שיצליח לעבור קירות של ממד לעוד 6 מטר

כמו שהציאו פה על הTP-LINK הייתי מעדיף משהו דומה רק של LINKSYS

פורסם

למה דווקא Lynksis (שלא קיימים היום ונקראים Cisco).

להיות נאמן למותג זה לא תמיד דבר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים