עבור לתוכן

מחפש אנטנה שתענה על הדרישות הנ"ל

Featured Replies

פורסם

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

פורסם

אתה גר בחלל? :jump1:

פורסם

שמעתי שלסופרמן יש כזאת

פורסם

אנטנה עוקפת הצפנה ?

זה משהו חדש ... נסה לבדוק בACE, שמעתי שיש להם ציוד האקינג מתקדם עצמאי כזה, אתה מחבר לחשמל וזהו, לפעמים גם לא צריך חשמל.

פורסם

אנטנה עוקפת הצפנה ?

זה משהו חדש ... נסה לבדוק בACE, שמעתי שיש להם ציוד האקינג מתקדם עצמאי כזה, אתה מחבר לחשמל וזהו, לפעמים גם לא צריך חשמל.

+1 :lol:

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה ?

פורסם
  • מחבר

מה כן יכול להיות ריאלי ?

מפני שמישהו פירסם למכירה את הנתונים שאני רשמתי ויכול להיות באמת שהוא חיי על מאדים ורוצה לשלוח לי את משם אבל טוען שכרגע הדואר שם בשביתה

פורסם

קודם כל אנטנה לא עושה כלום.

כדי לקלוט רשתות בטווח כזה, אתה צריך ראוטר ואתה צריך שכל הרשתות ישדרו בעוצמה שתגיע למרחקים כאלה ...

פה לא תעזור לך לא אנטנה ולא ראוטר, אלא אולי כוח עליון שיגלה לך את הסיסמאות, את הרשתות ויזיז את המלונות.

פורסם

מה כן יכול להיות ריאלי ?

מפני שמישהו פירסם למכירה את הנתונים שאני רשמתי ויכול להיות באמת שהוא חיי על מאדים ורוצה לשלוח לי את משם אבל טוען שכרגע הדואר שם בשביתה

אם מישהו מפרסם כזאת אנטנה שעושה את כל זה ... שים פה קישור, אנחנו נגמור לו את כל הסטוק.

פורסם

אם מישהו מפרסם כזאת אנטנה שעושה את כל זה ... שים פה קישור, אנחנו נגמור לו את כל הסטוק.

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בלי ראוטר קולט עם המחשב הנייד שלי 2 רשתות שאני מצליח להיתחבר אליהם פשוט הקליטה מאוד חלשה ולפעמים יש ניתוקים

פורסם

ובשביל זה את צריך את זה?! :screwy: חשבתי אתה איזה סוכן מוסד מהחרמון שמחפש קליטה מהוויפי של ביירות כי אין תקציב במדינה.. :lol:

קנה כרטיס USB וגמור עניין..

פורסם

במקרה אני גם מכיר את המוכר ;)

שוד לאור יום כבר אמרתי? :facepalm:

אני יכול לדבר עם המוכר...שמעתי שהוא גמיש קצת במחיר :hi: פותח התרד מוזמן ליצור איתי איתו קשר.

בכל מקרה אני הייתי הולך על זה. יש לי אחד כזה בכל חור בבית :)

זה חיקוי שחור של הדבר האמיתי בלבן! וגם לא הכי נייד שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים