עבור לתוכן

חיבור הרמקולים גם לכרטיס-קול במחשב וגם ישירות למסך אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קילו ביגלל ההיתעמלות הזאת...ד'10/10 -- בתודה מראש! - שאול

פורסם
  • מחבר

תודה לך!, אבל אחרי ששמתי את ההודעה, עלה לי בראש רעיון מטורף ונורא פשוט....שני מאריכים משתי היציאות של המסך ושל כרטיס-הקול, שיגיעו עד ליד הראש שלי במיטה, ופשוט להעביר את השקע של הרמקולים מתקע אחד לרעהו ובחזרה, על-ידי הזזת יד-שמאל כ-20ס"מ שמאלה....נכון שאני גאון?....וככה אני גם אשמור על המישקל ולא ארזה קשות, מההיתעמלות שעשיתי בשבוע האחרון בזמן שאני שוכב במיטה, כשנאלצתי לקום, להיתכופף וכול מיני תרגילים נוספים....ירדתי 1.5קילו בשבוע.....תודה לך!!!!!!

פורסם

הזהר רק מהשמנת יתר

פורסם

חחח , זה רק אני או שאתה באמת ''נעול'' על הקטע עם המשקל שלך :lol:

פורסם
  • מחבר

כן Jentus, אני באמת נעול על המישקל שלי...לפני שנה הצלחתי לרדת מ-130קג ל-80 תוך חצי-שנה, עם כדורים מחסלי-תיאבון בשם רדוקטיל...אבל כשהיגעתי ל-80, הוציאו את הכדורים הללו מחוץ לחוק, ביגלל שכול החברות שעושות מיליארדים בעולם ממכירת אבקות חסרות-תועלת להרזייה, היו בסכנה של פשיטת-רגל, ביגלל הרדוקטיל הזה והם היו מוכנות לשחד עם טונות של כסף את כול מישרדי הבריאות בעולם, שיוציאו מחוץ לחוק את הרדוקטיל, ביגלל איזו שטות של עלול ליגרום להתקף-לב....לי זה אפילו לא קילקל את המצב-רוח...אז כימעט בכול העולם הזה חברות הענק הללו, היצליחו לשחד את הפקידים הבכירים של מישרדי הבריאות, חוץ מאירגון אחד, שאותו לא היצליחו לשחד, ששמו FDA....זהו אירגון ענק, שמורכב מעשרות אנשים, מכמה מיקצועות והאירגון הזה מקבל תקציב ממשלתי ענק, באופן אוטומטי ללא יכולת לצמצם אותו...משהו עם אחוז קבוע מהתקציב השנתי של ארה"ב....ויש לו גם 5 מנכ"לים!, לא אחד!, ואכן זה הוכיח את עצמו...ה-FDA בלתי ניתן לשיחוד, ולכן רק בארה"ב ובקנדה הרדוקטיל הקסום הזה חוקי ומותר....הבעייה שלי היא, שאני מכיר רק בן-דוד אחד בקליפורניה והוא גם רזה וגם לא אוהב לעשות קונצים...אז אין סיכוי שהוא ילך לרופא ויוציא מימנו מירשם לרדוקטיל, וישלח לי את כדורי-הפלא הללו... .אז הוציאו אותם כאן מחוץ לחוק לפני חצי-שנה, ומאז התאבון שלי חזר בגדול וטיפסתי שוב מ-80קג ל-122 היום....אז כן Jentus, אני נעול על הנושא הזה חזק, ואני מוצף בזעם על הפקידים הבכירים במישרדי הממשלה שלנו, שלוקחים שוחד בלי בעיות ואי-אפשר לגעת בהם, בדיוק כמו במיקרה של 3חברות הסלולאר, שגבו מאזרחי ישראל במשך 15שנים פי חמש ממה שהם גובים היום עבור חבילה בלתי-מוגבלת...וגם ב-100שקל היום הם מרוויחים טוב...אז מעניין איזה אחוז-רווח היה להם כשגבו 500שקל?....הפקידים הבכירים האלה במישרדי הממשלה שלנו, יכולים לעשות לשר של המישרד אצבע-משולשת במיסדרון והוא לא יכול לעשות להם כלום...אז כן Jentus....אני "נעול" בהחלט....אין מה ליראות עכשיו בטלוויזיה....אז כתבתי לך נאום....סידרת-המתח מס'1, ששמה "דקסטר", (ואני ראיתי את כול הסידרות שיש בעולם עם הממיר המקליט שלי), מתחילה רק ב2300....אתה חייב ליראות, אבל רק מהפרק הראשון של העונה הראשונה, כי זה סיפור מצמרר, שמבוסס על רומן עבה ורב-מכר....ה'2200 -- שאול

פורסם

אתה יכול לחבר את היציאה של המסך ל-LINE IN במחשב ולשמוע מהרמקולים של המחשב בלחיצת כפתור.

כמובן שהמחשב צריך להיות דולק בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי פיתרון יותר פשוט, קניתי שני מאריכים של רמקולים של 3מטר ושמתי את שני הצדדים הנקביים 20ס"מ ליד הכרית שלי, ואני פשוט מזיז את היד 20ס"מ בזמן שכיבה ומעביר את השקע של הרמקולים, מהתקע של המחשב לתקע של המסך וחוזר-חלילה, בלי שום מאמץ....לפעמים לא חושבים על הדבר הכי פשוט משום-מה...לא ברור למה...

פורסם

אני שמח שמצאת פתרון לבעיה שהייתה לך , למרות שבעיות מהסוג הזה , אני מתכוון כל מה שקשור לאאודיו , לדעתי קל לפתור אותם ואפילו גם מעניין , כי פשוט צריך להיות יצירתי , ובמיוחד זה לא בעיה כאשר קיימים כל כך הרבה מתאמים למיניהם , כבלים מאריכים וכו' וכו' .

ובקשר לתגובה שלך שרשמת על המשקל ופיתחת את זה לנושא יותר נרחב , אני מסכים איתך בהחלט , שוחד קיים בכל מקום , ולא רק בארצינו אלא בכל העולם , מה לעשות , היום הכל בעולם מסתובב סביב הכסף , מי שיש לו ''מספיק'' כסף אז הוא גם כותב את החוקים בשביל עצמו ואפילו בשביל האחרים .

פורסם

כן Jentus, אני באמת נעול על המישקל שלי...לפני שנה הצלחתי לרדת מ-130קג ל-80 תוך חצי-שנה, עם כדורים מחסלי-תיאבון בשם רדוקטיל...אבל כשהיגעתי ל-80, הוציאו את הכדורים הללו מחוץ לחוק, ביגלל שכול החברות שעושות מיליארדים בעולם ממכירת אבקות חסרות-תועלת להרזייה, היו בסכנה של פשיטת-רגל, ביגלל הרדוקטיל הזה והם היו מוכנות לשחד עם טונות של כסף את כול מישרדי הבריאות בעולם, שיוציאו מחוץ לחוק את הרדוקטיל, ביגלל איזו שטות של עלול ליגרום להתקף-לב....לי זה אפילו לא קילקל את המצב-רוח...אז כימעט בכול העולם הזה חברות הענק הללו, היצליחו לשחד את הפקידים הבכירים של מישרדי הבריאות, חוץ מאירגון אחד, שאותו לא היצליחו לשחד, ששמו FDA....זהו אירגון ענק, שמורכב מעשרות אנשים, מכמה מיקצועות והאירגון הזה מקבל תקציב ממשלתי ענק, באופן אוטומטי ללא יכולת לצמצם אותו...משהו עם אחוז קבוע מהתקציב השנתי של ארה"ב....ויש לו גם 5 מנכ"לים!, לא אחד!, ואכן זה הוכיח את עצמו...ה-FDA בלתי ניתן לשיחוד, ולכן רק בארה"ב ובקנדה הרדוקטיל הקסום הזה חוקי ומותר....הבעייה שלי היא, שאני מכיר רק בן-דוד אחד בקליפורניה והוא גם רזה וגם לא אוהב לעשות קונצים...אז אין סיכוי שהוא ילך לרופא ויוציא מימנו מירשם לרדוקטיל, וישלח לי את כדורי-הפלא הללו... .אז הוציאו אותם כאן מחוץ לחוק לפני חצי-שנה, ומאז התאבון שלי חזר בגדול וטיפסתי שוב מ-80קג ל-122 היום....אז כן Jentus, אני נעול על הנושא הזה חזק, ואני מוצף בזעם על הפקידים הבכירים במישרדי הממשלה שלנו, שלוקחים שוחד בלי בעיות ואי-אפשר לגעת בהם, בדיוק כמו במיקרה של 3חברות הסלולאר, שגבו מאזרחי ישראל במשך 15שנים פי חמש ממה שהם גובים היום עבור חבילה בלתי-מוגבלת...וגם ב-100שקל היום הם מרוויחים טוב...אז מעניין איזה אחוז-רווח היה להם כשגבו 500שקל?....הפקידים הבכירים האלה במישרדי הממשלה שלנו, יכולים לעשות לשר של המישרד אצבע-משולשת במיסדרון והוא לא יכול לעשות להם כלום...אז כן Jentus....אני "נעול" בהחלט....אין מה ליראות עכשיו בטלוויזיה....אז כתבתי לך נאום....סידרת-המתח מס'1, ששמה "דקסטר", (ואני ראיתי את כול הסידרות שיש בעולם עם הממיר המקליט שלי), מתחילה רק ב2300....אתה חייב ליראות, אבל רק מהפרק הראשון של העונה הראשונה, כי זה סיפור מצמרר, שמבוסס על רומן עבה ורב-מכר....ה'2200 -- שאול

מכל גיבוב השטויות שרשמת הבנתי שאתה בטטת ספה שזקוק לשיקוי קסמים, או מסתפק בחומרים כימיים המדכאים מערכות שונות במוח וגורמים למקרים רבים של התאבדות ורצח, ואני אומר לך את זה ממקור של בן של רופא שדרכו עברו עשרות אנשים שלקחו את הכדורי דכאון הללו. מי שמחליט על הוצאה מחוץ לחוק של רכיב או תרופה מעט מוסמך יותר וחכם יותר ממך ומתיאוריות הקונספירציה המגוכחות שלך. בכל מקרה בהצלחה עם הכבל

פורסם
  • מחבר

הוא גם יותר חכם מהמומחים הכי טובים בעולם של ה-FDA???, אני חקרתי את הנושא הזה , שאלתי והיתעניינתי והיתברר לי ולא רק לי שרק את ה-FDA, בלתי-ניתן לשחד....הקימו את האירגון הענק הזה מראש ככה שאי אפשר יהיה לשחד אותו....ובקשר ל"בטטת ספה" שלך אדוני המשוחצן קימעא, הבטטא הזאת ניסתה כבר את כול הדיאטות שמשולבות עם אבקות למיניהן ועם פעילות-גופנית ושום-דבר לא עזר...רק כדורי הקסם הללו ש"גרמו לי לירצוח את אישתי ושני ילדיי" המיסו את ה-50קג המיותרים שלי בלי כול בעייה....אישתי אמרה לי שבתקופת חצי-השנה שלקחתי 15מ"ג רדוקטיל כול יום, אפילו מצב-רוח טוב היה לי!!!!!!!!!!!, מבין "בן של רופא"....ואם אבא שלך אמר לך שמה שכתבתי זה שטויות, אז תישאל אותו שתי שאלות :

1) איך זה שבישראל אישרו את הויאגרה שעל בטוח גורמת להתקפי-לב???, אולי ביגלל שלויאגרה אין מיתחרים מיליארדרים שיפשטו את הרגל?....הרדוקטיל גרם לשניים או שלושה מיקרי התקף-לב לאנשים שהיו עם בעיות-לב...אבל שמנים/ות בריאים/ות לא קרה להם כלום חוץ מירידה במישקל...אבל הויאגרה עד היום הזה גורמת התקפי-לב לכול מי שיש לו בעיות עם הלב, או לב חלש....אבל היא חוקית חופשי-על-הבר...

2) תישאל את אבא אם בצד אחד יש לך כמה חברות בישראל, שעושות מיליארדים מהאבקות חסרות התועלת שהן מוכרות, ומצד שני יש לך פקידים בכירים וותיקים עם קביעות עד יום מותם במישרד-הבריאות, (ה-FDA שלנו יענו), מה הסיכוי שהם יקבלו המון שוחד ויפסלו את הרדוקטיל?...אם הוא יגיד לך שהסיכוי הוא פחות מ-70%, אז תדע לך שאבא שלך עובד עליך.....כי כששאלתי את רופא-המישפחה שלי שנתן לי אז את הרדוקטיל, הוא אפילו לא ניסה לגונן עליהם...רק שתק וחייך....ומי שהסביר לי שאת ה-FDA בלתי-ניתן לשחד, זה לא אני....אלא הוא וגם הרוקח הקבוע שלי וגם באינטרנט קצת תיקרא על זה...אתה חושב שסתם כול העולם הולך לפי ה-FDA?.....כימעט כול העולם הולך לפי ה-FDA, אלא אם כן יש לחץ כבד, מצד חברות-ענק שעלולות ליפשוט רגל, ביגלל החלטה של ה-FDA....הבנת את זה ג'נטוסי?...

סליחה ג'נטוס, זה כניראה לא אתה שקראת לי "גיבוב של שטויות"....יש שם איזה סמל של המגיב, אבל אין כינוי משום-מה, אז שיהייה רק בריא ושלם הוא והאבא הרופא שלו...

...

פורסם

שאלה אחת יש לי עבורך, למה אתה מתווכח איתי על דיאטה בפורום מחשבים? אתה רוצה לדבר על זה תפנה אלי בפרטי ואולי אז תפסיק להפיץ את השטויות הללו ברחבי הרשת.

פורסם
  • מחבר

זה הדבר היחידי שבו אתה צודק "כתב", אבל אתה היתחלת עם "הנעול".....אני מעביר את זה לעשר פורומים של הרזייה...רק בקיצוץ החומר על הרמקולים...

פורסם

חברים,

אין מקום לדיון על ההרזיה בפורום תמיכה טכנית - המה גם שאני גם בדיאטה ותמיד שמח לשמוע על עוד דרך להרזות ...

כל טוב - ננעל,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים