עבור לתוכן

radon 9600xt 256mb

Featured Replies

פורסם

בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב .

איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב :) תודה לכל מי שעוזר

פורסם

בטח ייתנו לך של FIC שהם בסדר...

אבל בכל זאת לא כדאי לך ללכת על ה 256, קח את ה 128...

פורסם
  • מחבר

למא לא כדי לי לקחת 256 ואם לא fic אז איזה חברה כדי לי?

פורסם

קח 128 של ספייר, ה 256 גן יותר איטי בטיפה וגם סתם יותר יקר, הכרטיס לא ינצל את ה 256..

ואל תפתח שני דיונים על אותו נושא!

נ.ב וגם למה בפורום מפרטים??!? >:(

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה לא שלח את התגובה בגלל זהדף נתקא לי .

אני חדש בפורום ולא ראיתי את החלק של הקרטיסים הגרפים

פורסם

לא רציתי לפתוח עוד דיון,

אני גם מתלבט ביין 9600XT של ספיר עם 128 זיכרון או עם 256 ההבדל ביניהם לא רציני (100+ש"ח)

האמר אתה יכול להסביר לי, או מישהו יכול להביא לי מקור שמראים בו שעדיף 128MB זיכרון על 256 ???

פורסם

הוא אמר לך

הזיכרון 256 יותר איטי מה128 וזה יאט לך את הביצועים

וגם אין היום שום משחק שינצל את כל ה256 אז אין צורך

פורסם

הוא אמר לך

הזיכרון 256 יותר איטי מה128 וזה יאט לך את הביצועים

וגם אין היום שום משחק שינצל את כל ה256 אז אין צורך

תודה אני יודע לקרוא!.

ביקשתי שיסבירו לי אם אפשר אייך הדבר הגיוני? או שיתנו איזה לינק שבו עשו השוואה ביניהם או משהו

ואם איין היום משחק שמנצל את כל ה256 זה לא אומר שלא משתלם לקנות את הדגם עם ה256MB בתוספת שולית,

דברים משתנים מהר ואני צריך כרטיס שיחזיק מעמד כמה שנים.

פורסם

מה זה יותר איט כולה יש לו זיכרון יותר איטי אז באוברקלוק הוא לא יוכל להמהיר אותו טוב כל כך אבל אם אתה לא עושה אוברקלוק המהירות שעון זהות בשתי הכרטיסים...

500 לליבה

300 לזיכרון )2X300(

פורסם

זה בדיוק כמו לפני שנתיים וחצי כשמכרו את הג'יפורס 3 TI 200 גם ב 64 מגה וגם ב 128 מגה, והראו שאין הבדלים בביצועים וזה רק גימיק, קחו היו את שני הכרטיסים האלו ותשחקו איתם במשחקים של היום ותראו ששניהם ייתנו את אותם הביצועים! גג שבגג פריים אחד יותר שלא שווה את הכסף שאנשים השקיעו בשטות הזאת!

והיום מוכרים את הרדאון 9600XT ב 128 וב 256, עכשיו לא רק שלכרטיסים בעלי ה 256 מגה התזמונים בזכרונות איטיים יותר הם גם עולים יותר ולא נותנים כלום, בקושי ה 9800XT יכול איכשהו אולי לנצל חלק מה 256 מגה האלו אבל גם בקושי אז על 9600 ?!?

מי שרוצה לקנות כרטיס כזה וללכת להתלהב לחברים שלו שיש לו כרטיס 256 מגה שיעשה את זה, שטות שלו והפסד שלו, נמאס להסביר את זה כל פעם מחדש!

פורסם

אחים שלי אתם טועים

כרגע יש משחקים שעובדים עם 128 MB

אבל בעתיד הקרוב מפתחים משחקים שמנצלים את ה256 MB

פורסם

אחים שלי אתם טועים

כרגע יש משחקים שעובדים עם 128 MB

אבל בעתיד הקרוב מפתחים משחקים שמנצלים את ה256 MB

כשהמשחקים האלו יצאו הכרטיס הזה יהיה חלש מידי ועוד 128 מגה לא ייתנו לו כלום, זה בול כמו שלפני כמה שנים כשהיית בא לקנות ג'יפורס 2 32 מגה או 64 בחשיבה שעוד שלוש שנים ייצא אנריל 2003 וה 64 מגה יסחוב יותר טוב אבל זה ממש לא נכון, תראה היום שני הכרטיסים האלה לא מזיזים את המשחק ואין הבדל קלוש בין 32 ל 64

פורסם

HAMMER אמרת דברים נכונים....

שיכנעת אותי אני קונה את ה9600XT של ספיר מק.ס.פ רק מה...

איין במלאי >:(

פורסם

רק שים לב שהם נונתנים לך גם אריזה ובפנים תלוש להף לייף 2 כי שבוע שעבר הלכתי עם חבר והם לא נתנו לא אריזה ולא הף לייף 2, זה יותר זול אבל לא שווה את זה (פשוט לא היה להם במלאי עם אריזה) תוסיף שלושים שקל ותקח עם אריזה ועם הף לייף שכשהו ייצא יעלה לפחות מאתיים שקל וזה שווה את זה...

פורסם

תודה אני אעשה את זה,

קספ האלה זולים זולים אבל ממזרים,

טוב אני מניח שבגלל זה הם זולים. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים