עבור לתוכן

פרוייקט עם ממיר של yes/hot

Featured Replies

פורסם

אני בונה פרוייקט של בית חכם ובין היתר אני רוצה שהפרוייקט יוכל גם להעביר ערוצים בממיר של יס או הוט או שניהם לא משנה לי כל כך..

אני לא מצליח למצוא מידע על השיטת שידור בין השלט לממיר ואיזה סוג של מידע אני אמור להעביר לממיר בשביל להעביר לערוצים מסויימים אז אם למישהו יש מקור או ידע בנושא אשמח לעזרה כי אני לא מצליח למצוא מידע על זה בשום מקום..

פורסם

IR.

לא ברור אם אתה באמת בונה בית חכם או רק מדגים, בכל מקרה זה המכשיר

http://www.google.co.il/search?num=100&hl=iw&safe=off&q=+infrared+remote+control+extender&oq=+infrared+remote+control+extender&gs_l=serp.3..0j0i7i30l6j0i30j0i7i30j0i7i10i30.39607.39772.0.40631.2.2.0.0.0.0.138.138.0j1.1.0...0.0...1c.1.ZD5BZTem_QE

אם אתה מעוניין לשלוט על ההעברה בלי שלט, אתה צריך עינית IR דו כיוונית למחשב, להקליט את הקודים מהשלט למחשב (נדמה לי שתוכנת LIRC היא הנפוצה בתחום) ואז לשדר אותם מתי שבא לך.

פורסם
  • מחבר

אני מדגים בית חכם אבל אני רוצה שיהיה הרבה מאפיינים שלו כי אני הולך להציג את זה.

אתה יכול לתת לי עוד קצת מידע על השיטה שבה אני מפענח את הקוד שהשלט שולח?

פורסם

אני לא כל כך יושב בתחום הזה שאני יכול לשלוף מהשרוול (ושתי דקות בגוגל גם אתה יכול) אבל בעיקרון עד כמה שאני זוכר מדובר בקוד בינארי המקודד בAM או PM לאות IR עם גל נושא בסביבות 40khz. אני לא חושב שאתה רוצה להתעסק עם זה... פשוט תשתמש בקודים המוכנים של התוכנה, היא קוד פתוח.

אני מניח שאפשר להקליט את הקודים לקובץ, ולשדר אותם גם ממיקרובקר אם לזה אתה חותר.

פורסם
  • מחבר

כן לזה אני חותר.. אני רוצה לשלוח בעצמי את האותות האלו בעזרת מיקרו בקר ומשדר IR הבעיה שאני לא יודע איזה אותות צריך לשלוח לממיר כדי לבצע פעולות ורציתי לקבל קצת יותר מידע על הצורה שבא אני מקבל את המידע הזה מהשלט הקיים על מנת שאני יוכל להשתמש בו בפרוייקט שאני בונה

פורסם

אתה בכלל קורא מה שכותבים לך, או שאתה סתם מגיב? כי באותה תגובה נתקלתי גם כאן. אף אחד לא יודע מה משדרים שלטים ספציפיים. אתה צריך להקליט את האות למחשב, ואז לפענח אותו.

פורסם

לא חייב מיקרו בקר כדי לשדר, אפשר סתם לנגן קובץ wave ולחבר IR LED ליציאת סאונד(ככה עובדים התוספים לאייפון שהופכים אותו לשלט אוניברסלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים