עבור לתוכן

הכרטיס מסך חזר מתיקון

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו...

טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים?

מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו'

תודה מראש. :-*

פורסם

תוריד את הכי חדשים, לא צריך לשדרג מאחד לאחד. כדאי גם לבדוק בSPECS של האחרונים מה תיקנו כי אם אני לא טועה דובר משהו על התוכנת טלוויזיה וזכור לי בעיה שהיתה לכל ה9800SE AIW

פורסם
  • מחבר

תוריד את הכי חדשים, לא צריך לשדרג מאחד לאחד. כדאי גם לבדוק בSPECS של האחרונים מה תיקנו כי אם אני לא טועה דובר משהו על התוכנת טלוויזיה וזכור לי בעיה שהיתה לכל ה9800SE AIW

מה אני לא מאמין!!! סוף סוף תיקנווווווווווו יואו בבקשה נשמה אתה יכול להביא לי קישור מתחנןןןןןןןןןן יואו והיום יש סרט משהו טוב [אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ואני מת להקליט אותו אנשים יאללה בבקשה מי שיכול שיעזור! זה לוקח פחות מדקה פשוט אני מפגר לא יודע איפה זה... נשמות יאללה אם אפשר אז עד תשע וחצי כי מתחיל הסרטטטטטטטטטטטטטטט יאללה ביי אני מחכה פהההההה

פורסם

הדרייברים החדשים נמצאים פה (באתר אם לא ידעת...)

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי את אלה... אבל את הדריברים של הכרטיס טלויזיה....

פורסם
  • מחבר

עוד משהו:

יש איזו תוכנה שבודקת את איכות הכרטיס מסך? משום שנראה לי שהכרטיס קול המובנה בכרטיס המסך שלי [ראו מפרט] הוא פגום...

הכרטיס כאשר אני מחשב אותו לכרטיס הקול המובנה שלי פתאום ניהיה רעש מוזר ומעצבן מאוד... דרך הלין אין.

אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי שם, לינק או כול דבר אחר שיעזור לי לבחון את הכרטיס מסך שלי ולמצא משהו פגום בו או למצא שאין דבר פגום בו אז בבקשה אם אפשר לתת... אני רוצה שהתוכנה תבדוק גם את איכות כול ה"שבבים" על הלוח בקיצור שתעשה מבחן מקיף ללוח... שלא יבצר מצב שיש תקלה [אפילו הכי קטנה שיש כמו שבב קצת סדוק או משהו כזה-לא במובן הפיזי אלה במובן הטכני] ... וגם בקשר ל"דריבר" שפותר את התקלה של "דיפדוף" התחנות בכרטיסים מהסוג כמו שלי.

תודה מראש.

עריכה :

שככתי לצין שיש לי בעיית חימום של הכרטיס מסך... אני לא יודע למה אבל הוא מתחמם יותר מידי לפי דעתי משום שכשאני נודע בצ'יפ של הגרפיקה [לא יודע מה זה אבל זה בקצה השמאלי הפנימי של הכרטיס] ואני פשוט נכווה הוא חם רצחחחחחח אז זה טבעי? מה אפשר לעשות [אני לא קונה קירור חדש כי זה מבטל את האחריות]? וגם הקירור הוא רועש... לא רעש חזק אלה רעש חד כזה מציק... בינתיים אני שמתי את המאורר הישן של המעבד על הקירור [דחפתי אותו איכשהו והוא נתקע לטובתי] ניתקתי את הקירור הרגיל של הכרטיס מסך וחיברתי את מה ש"תקעתי" לו בינתים הכול עובד טוב...

פורסם

תשים מאורר (60 מ"מ יספיק) ליד הכרטיס מסך שיוריד את החום.

והדריברים נמצאים פה. http://www.atitech.com/support/driver.html

פורסם

מה אני לא מאמין!!! סוף סוף תיקנווווווווווו יואו בבקשה נשמה אתה יכול להביא לי קישור מתחנןןןןןןןןןן יואו והיום יש סרט משהו טוב [אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ואני מת להקליט אותו אנשים יאללה בבקשה מי שיכול שיעזור! זה לוקח פחות מדקה פשוט אני מפגר לא יודע איפה זה... נשמות יאללה אם אפשר אז עד תשע וחצי כי מתחיל הסרטטטטטטטטטטטטטטט יאללה ביי אני מחכה פהההההה

אני לא בטוח שזה זה, פשוט ראיתי הזכר מסויים לשינוי בAIW

פורסם
  • מחבר

הורדתי את כול הדריברים החדשים מהאתר שלהם... יש עוד מקום לחידושים? אתה יכול בבקשה לבדוק?

ובקשר לשאלות האחרות? [ואי כמה שאלות בתגובה אחת...]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים