עבור לתוכן

צירוף כרטיס קול לקיים

Featured Replies

פורסם

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...?

תודה מראש, לכל מי שיעזור ויענה :).

פורסם

תיהיה לך היתנגשות התקנים.

פורסם

תיהיה לך היתנגשות התקנים.

ממש לא קשור להתנגשות התקנים

מערכת ההפעלה WINDOWS מאפשרת לקבוע התקן קול אחד שבו היא תשתמש ולא משנה אם זה כרטיס קול מובנה על לוח אם, כרטיס PCI, כרטיס חיצוני שמחובר ל-USB או אפילו VOICE MODEM.

אתה תוכל להשתמש בכל פעם רק בכרטיס קול אחד ולא בשניים בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

אז בתחלס אין לי מצב לחבר מכשיר חיצוני לכרטיס הקול ולשמוע בתקן 5.1?

פורסם

ממש לא קשור להתנגשות התקנים

תנסה לחבר שניי כרטיסיי קול בלוח שלך ותראה במנהל ההתקנים באחד הכרטיסים סימון צהוב לייד.

ואיך אומרים את זה.. "אין החכם מבעל ניסיון"

פורסם

נו באמת SUBX, עבדתי כבר עם שני כרטיסים מחוברים יותר מפעם אחת.

אין שום התנגשות אבל אפשר להשתמש רק באחד.

פורסם

UBER SCORPION אם לא הבנת את מטרת התראד, הבחור רצה לחבר עוד כרטיס קול שיתן לו כניסת LINE IN בגלל שהוא מעביר למצב של 5.1 ערוצים הכניסה הזו הופכת ליציאה של רמקולים LINE OUT.

אף אחד לא דיבר כאן על שימוש בכרטיס קול לחוד, וזה מה שרציתי לאמר , שזה לא אפשרי ששני כרטיסים יעבדו במקביל.

גם אני עובד עם שניי כרטיסים אך אני חייב לבטל את האון-בורד שלא יגרמו היתנגשויות חומרה.

פורסם

ואני אומר לך שלא צריך לבטל, ושניים יכולים לעבוד ללט התנגשות חומרה.

ואפשר לעשות מה שהוא רוצה, אפשר בווינדוס XP להגדיר שכרטיס מסויים יהיה להקלטה וכרטיס מסויים יוצא את הסאונד.

פורסם

הכי פשוט: קנה מפצל שני כניסות (נקבות) יציאה אחת (זכר) ועכשיו אתה יכול להשתמש ב line-in גם בתור אחד הרמקולים שלך וגם בתור כניסה ממכשיר אחר

פורסם

אבל לא בו זמנית נכון....?

פורסם

אבל לא בו זמנית נכון....?

בו זמנית כמובן

דוגמא: שהיה לי כרטיס onboard,אני משתמש באוזניות סראונד,איפה שהיה את הline-in הייתי חייב לחבר את חיבור האוזניה ששולטת על הרמקולים האחוריים,אז פשוט קניתי את המפצל הזה (2 שקלים ועוד זו חנות של גנבים חחח),ובline-in חיברתי את הטלויזיה שלי,מתי שלא היה לי שימוש בטלויזיה,או שהייתי עושה mute בתוכנה עצמה או שהייתי מכבה את הטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

xdude אני חושב שקצת התבלבלת... איך במצב בו שקע הLINEIN הוא בעצם מכוון נגיד לשני הקדמיים אני אוכל לפצל אותו ובעצם לפצל את התפקיד שלו??? זה לא ייתכן רעיונית... או שהשקע מייצג כניסה, או יציאת זוג רמקולים בתקן 5.1.

וUBER - האם זה אפשרי תחת win2000? ואם כן אז איך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים