עבור לתוכן

הגדרת רשת אלחוטית ביתית ב-windows 7 ושיתוף קבצים לסטרימר

Featured Replies

פורסם

הי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר קרוב להרמת ידיים סופית!!

לא מזמן קניתי סטרימר popcorn-hour c-200 ואני מתכוון להזרים אליו מדיה דרך הווי פי הביתי שלי. כלומר, לשתף תיקיות במחשב שפועל על וינדווס 7 ולצפות בטלויזיה מרוחקת.

פעלתי לפי המדריך הבא שנראה שמחסה הכל לגבי איך משתפים קבצים ותיקיות ב-windows 7 כולל איך עוקבים דרך הרג'יסטרי ודרך כל מקום אפשרי את מיליוני החסימות של windows 7:

http://www.hometheater.co.il/article02418.%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%9D

(סליחה שזה של hometheater, זה מה שמצאתי)

ועד לפני כמה ימים הכל עבד מצוין.

אבל עכשיו, ה-popcorn הפסיק לזהות את ה-workgroup ואת התיקיות המשותפות למרות ששום דבר בהגדרות לא השתנה.

הוא פשוט לא רואה אותו למרות שהוא שם.

דרך המחשב אני מזהה שהכל מחובר, גם ב-DHCP, גם ב-Network.

עוד נתון - ניסיתי משני מלפטופים אחרים (של מקום העבודה שלי ושל אשתי) שעל אחד מותקן windows 7 ועל השני מותקן XP לגשת למחשב שלי: בלפטופ שמותקן עליו ווינדווס 7 נתקלתי בבעיה אחרת - הוא זיהה את המחשב ה"משותף" אבל לא מצליח להכנס אליו בטענה שצריך שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שבמפורש הגדרתי שהרשת אינה מוגנת בסיסמא. בלפטופ שמותקן עליו XP לא ידעתי איך מוצאים אפילו את הרשת אז פשוט הקדלתי את כתובת ה-IP של המחשב וראיתי את כל התיקיות המשותפות וכולתי לגשת לכל התכנים אבל כשניסיתי לעלות רמת אחת למעלה קיבלתי הודעה שגיאה שאין לי הרשאות לגשת ל-workgroup. האם יש קשר הדברים? האם כאן נעוץ הפתרון? (תזכורת - עד לפני כמה ימים הכל עבד והפופקורן זיהה הכל חלק). אשמח לכל ייעוץ בנושא, או אפילו הפניה למישהו מקצועי לייעוץ. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים