עבור לתוכן

Intel graphics 2500 vs 4000

Featured Replies

פורסם

השורה התחתונה - ל FHD אין צורך ב 4000 ולמשחקים עדיף לקנות מעבד חלש יותר + כרטיס מסך נפרד.

זה ממש לא מה שאמרתי.

ואין טעם להמעיט בערכו של ה-HD4000, אני כבר הרצתי משחקים דוגמת Prototype על הגדרות גרפיות בינוניות, Crysis ו-GTAIV טיפה מעל המינימום, ומשחקים פחות עדכניים על הגדרות מקסימליות כך שב-4000 בכלל אין למה לזלזל שהוא חזק ממנו ב-10-20%.

פורסם

אני לא מזלזל , אבל זה לא שווה את התוספת במחיר...

פורסם

לשימושים רגילים (אופיס סרטים גלישה וכו') גם הI3 גם הG וגם הAMD יביאו את אותם ביצועים.

למשחקים (כל המשחקים הקיימים) עדיף בהרבה מעבד פנטיום G וכרטיס מסך כמו 6770 מאשר מעבד I3 עם HD4000 או AMD עם 7660G(הכרטיס המשולב במעבד AMD)

פורסם

לשימושים רגילים (אופיס סרטים גלישה וכו') גם הI3 גם הG וגם הAMD יביאו את אותם ביצועים.

למשחקים (כל המשחקים הקיימים) עדיף בהרבה מעבד פנטיום G וכרטיס מסך כמו 6770 מאשר מעבד I3 עם HD4000 או AMD עם 7660G(הכרטיס המשולב במעבד AMD)

נכון מה שאתה אומר על השילוב פנטיום G ו 6770 שהוא טוב וזול.

אלטרנטיבה עדיפה לדעתי במחיר דומה יכולה להיות A6-3670K (או 3650) יחד עם 6670 משולבים בקרוספייר היברידי. תקבל ביצועי משחקים דומים ל 6770, אבל בנוסף יש לך מעבד מרובע ליבות עם כוח עיבוד כולל גבוה משל הפנטיום הכפול, עם מכפלה פתוחה, ואפשרות OC.

מעבד:

[..] AMD FM1 A6-3670K BLACK EDITION 2.7GHz UNLOCKED + HD6530D ₪480

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6670 1GB GDDR3 - RETAIL ₪379

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪859

פורסם

קרוספייר היברידי הוא מערך קרוספייר לכל דבר עם כל חסרונותיו.

תלוי בתמיכת דריבר , מיקרו סטאטרינג ונפילות FPS במשחקים לפעמים.

זהו פתרון למי שיש כבר מעבד פיוז'ן ורוצה עוד קצת מיץ למשחקים

פורסם

הבחור פה ישלם 500 שח כדי לשחק במשחק אחד, לא חבל?

פורסם

לדעתי כדאי ללכת על ה3670K, ולהרכיב במארז דקיק וקטן- הרבה יותר נוח ממעבד אינטל חלש + כרטיס מסך = מארז מגושם יחסית.

ותגידו- מה ניסגר עם הטריניטי - מתי כבר יביאו אותו לארץ? כי עם כבר שווה לחכות להם ולקחת את הגירסה הזולה (2 ליבות )עם הכרטיס מסך .

אני מחכה ליקנות את ה5800K וליזרוק לכל הרוחות את המחשב הזקן שלי (אטלון 4200 +8500GT) שלא יציב אפילו בסטוק אחרי שנות התעללות וOC :jump:

פורסם

אישית רכשתי עבור מחשב ה-HTPC שלי מעבד 3220 + כרטיס מסך שהיה לי מהגירסה הקודמת עם AMD

כנראה הגזמתי, המעבד הזה חזק בטירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים