עבור לתוכן

F1 2012 - משחק מירוצים מלהיב...

Featured Replies

פורסם

מעצבן מאוד...

אני משחק ב F1 2011 וכבר עשיתי חצי מהקריירה אני עכשיו בסילוורסטון ונדפק המשחק וברגע שאני עושה לוג אין ל LIVE המשחק קורס

הבנתי שזה משהו לא תקין בקובצי שמירות זה כבר קרה לי פעם מזמן ותיקנתי אבל עכשיו אני לא מצליח

הלכתי ל Documents\My Games\FormulaOne ואמור להיות בכלל FormulaOne2011 ואין לי תקייה כזאת :\ ככה שאני לא יכול לנסות את התיקון של ההתעסקות עם הקובצי שמירה

זה מעצבן אחרי חצי קריירה להדפק ככה

עכשיו אני פשוט ישחק TIME TRIAL כי אין לי כח להתחיל מחדש אבל זה מבאס שאין מתחרים אפילו אם הם בוטים

תאמת חסרה אפשרות משחק שהיא לא קריירה ושהיו בה מתחרים

• תגובות 34
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה אתה משחק ב 2011 F1 אם יש את 2012?

פורסם

כי התחלתי לשחק מזמן ומשחק לאט לאט פה ושם ואחרי חודשים הגעתי למקום מתקדם בקריירה

ואין כזה הבדל באמת בין 11 ל 12 שנייהם מהנים יש לי גם 10 מותקן ולפי דעתי בכל משחק יש כמה מסלולים שאין ב 2012

אבל נראה לי עכשיו עם הבעיה הזאת נעבור ל 2012 :\

פורסם
  • מחבר

בעיות של שמירות זה גם ב 2012 אבל מאז שאני משחק זה קרא לי פעם אחת ובשביל לסדר את זה עשיתי פשוט גיבוי לתיקיה של השמירות ,מחקתי את התיקיה המפעלתי את המשחק על "נקי", יצאתי מהמשחק והחזרתי את התיקיה של השמירות בחזרה וזה עבד ומאז אין בעיה .

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני עכשיו במוד קריירה עונה 1 לאחר 13 מחזורים כלומר נשארו כ 7 מסלולים אם אני לא טועה.

אני נוהג בקבוצת סהרה, נמצא כרגע במקום 3 בדירוג הנהגים + בחרתי "רייבל" נהג מקבוצת מקלרן

אני צריך מספר הבהרות/תשובות :

1) אם מציעים לי חוזה מקבוצה אחרת נגיד סאובר ואני מסכים , זה מעביר אותי מיידית לקבוצה אחרת או בסיום העונה?, ואם כן, הדירוג של הנהגים עם הנ'ק נשאר?

2) במידה ועברתי לקבוצה אחרת במחזור 13 , האם אני אמשיך לקבל הצעות חוזה מקבוצות אחרות עד לסיום העונה(השאיפה שלי להתקבל לאחת הגדולות:) ?

3) יחד עם זאת אם אני עובר "מסהרה" "לסאובר" אז אותו הרייבל(נהג ממקלרן) שלי נשאר?- כלומר תהיי עדיין הזדמנות לנצח אותו ולקבל חוזה ממקלרן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים