עבור לתוכן

F1 2012 - משחק מירוצים מלהיב...

Featured Replies

פורסם

הכי מוזר זה שפה בפורום אף אחד לא כותב עליו ולא מעלה אף סיקרה על המשחק ,

דווקא אחד אבל אחד משחקי המירוצים הטובים והמלהיבים שיצא לי לשחק ...

סרטון :

• תגובות 34
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי בגרסת 2010 ו 2011 ועכשיו התחלתי לשחק ב 2012

כל המשחקים בסדרה איכותיים אהבתי איך שהוסיפו את הפרשן שמסביר איך צריך לעשות את המסלולים זה נחמד

באמת שזה משחק מאתגר הרבה פעמים אני עושה RAGE QUIT אחרי שהתחלקתי על המסלול אבל זה לא שהמשחק לא בסדר פשוט מאתגר וטוב

פורסם
  • מחבר

אם אני מחליק אני משתמש ב FLASH REPLAY , ובמסלול אחד אולי יוצא לי להחליק פעמיים שלוש וזה רק בקטעים שממש שם צריך "לחתוך" בזמן ..

חוויה נוספת של המשחק זה כמובן הסאונד של המנוע ,העברת הילוכים בלימות והתחושה של כוח ה G שמופעל .

אני לא יודע אם זה היה ככה בקודמים אבל גם מאוד אהבתי את ה CHAMPION MODE שבו צריך לנצח בהקפות הסיום את המתחרים המפורסמים מאירועים היסטורים

פורסם

מישהו ניסה לשחק עם מקלדת? זה אפשרי?

פורסם

מישהו ניסה לשחק עם מקלדת? זה אפשרי?

אני משחק במקלדת אין לי הגה מה לעשות

אפשרי לשחק אבל צריך בסיבובים לעשות מלא תיקונים כדי לשמור על העקומה הנכונה של הנהיגה

בעוד שבהגה אני משער שפשוט מחזיקים בזוית קבועה וזה יותר פשוט

פורסם

לא חייב הגה, שלט אקסבוקס גם מתאים :xyxthumbs: .

מהמעט ששיחקתי, הדבר היחיד שפחות אהבתי, זה את התפריטים החדשים. הייתי מעדיף את הסגנון של 2011. יותר פשוטים ונוחים לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעם הגה ודוושות בטח יותר קל במיוחד במיוחד ביציאות מפניות כי ככה אפשר להתחיל להאיץ בהדרגה ולצאת יותר נקי ומהר ,לעומת זאת עם מקדלת או עם שלט זה לא תמיד קל ואם רוצים לצאת מהר(להאיץ) לקראת סוף הסיבוב או באמצע הפניה לפעמיים זה גורם להסתחררות של האוטו -וכרגע הפתרון מבחינתי זה להאיץ בכמה לחיצות קטנות חוזרת על הגז עד לייצוב של האוטו ביציאה מהסיבוב.

וגם בלי הגה צריך לעשות הרבה תיקונים על מנת לשמור על קו נקי בעקומה ולפעמיים זה גורם לאיבוד מומנטום של מהירות ההאצה ולאיבוד של כמה מאיות שניה.

אני משחק עם שלט ובסך הכל הולך לי לא רע ומשיג תוצאות יפות ובשביל ההשוואה מסרטונים ביוטוב ראיתי אחד שהו נראה לי "תותח" שמסיים מסלול של ספרד בתוצאה של 1:20.921 , ואני לאחר מספר ניסיונות הצלחתי להגיע עם שלט לתוצאה מכובדת של 1:22.120 בהפרש של כשניה . ולאחר מספר ניסיונות הבנתי שגם חשוב גם כיוון מתאים של האוטו לכל מסלול בשביל לגרד עוד כמה שניות.

פורסם

היי לכולם, אני איתן :)

אני גם משחק במשחק החדש: F1-2012 ושיחקתי גם בקודמים.

אני מחפש בנרות שחקנים ישראליים לשחק עימם. קו-אופ\אונליין\Lan. עכשיו שהמשחק מופעל תחת סטים הרבה יותר קל לשחק אונליין.

בנוסף אני מחפש להקים קהילה של חובבי המשחק או לפחות שיהיה לנו פורום\קומונה\פינה שלנו. מאז 2010 אני מנסה להקים קהילה סביב המשחק ופעם אחר פעם אין מספיק אנשים שמתעניינים. אשמח לדעת מה דעתכם ואני שמח לראות שיש עוד שחקנים בארץ.

נב: אני גם חובב הדוק של הספורט. משם באה לי כל ההתלהבות :)

פורסם

עם מקלדת עדיף כבר לא לשחק, צריך לפחות שלט אקסבוקס כדי לעשות פניות כמו שצריך ולשלוט על הגז/ברקס בצורה נורמלית.

כמובן שלמי שרוצה לחרוש כמו שצריך, עדיף לקנות הגה ולשחק בפול וויקאנד בלי עזרי נהיגה(לפחות בלי קו נהיגה).

פורסם

הסדרה הזו מדהימה.. רק חבל שאני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקי מרוצים, ובאמת שניסיתי.. אני פשוט גרוע בזה.

פורסם

הסדרה הזו מדהימה.. רק חבל שאני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקי מרוצים, ובאמת שניסיתי.. אני פשוט גרוע בזה.

אם מתאמנים מספיק אז משתפרים. אני משחק כשעה וחצי לפחות, כל יום מאז שהמשחק יצא (כחודש). ויש עוד המון מה לשפר מבחינתי.

המשחק ממש לא קל ברמות הגבוהות (professional - expert). והמירוצים הארוכים יותר - 25% ומעלה. דורשים המון ריכוז בכדי לא לפשל. ואם נוהגים ללא עזרים אז הרמת קושי עולה עוד יותר. אבל המשחק כיפי מאד ובתור מי ששיחק גם בכותרים הקודמים אני יכול לומר שהם שיפרו המון דברים במשחק החדש. ככה אני לפחות מרגיש :)

פורסם

שיגעו אותי עם מערכת מזג האויר הדינאמית במשחק הזה. הרבה יותר מדי דינאמית. במרוץ של 40-50 דקות המסלול נרטב ומתייבש לפחות 3 פעמים, ואם לא נוהגים בדיוק עם הצמיגים הנכונים עפים מהמסלול בכל פנייה. גם מערכת החוקים מציקה קצת.

פורסם

שיגעו אותי עם מערכת מזג האויר הדינאמית במשחק הזה. הרבה יותר מדי דינאמית. במרוץ של 40-50 דקות המסלול נרטב ומתייבש לפחות 3 פעמים, ואם לא נוהגים בדיוק עם הצמיגים הנכונים עפים מהמסלול בכל פנייה. גם מערכת החוקים מציקה קצת.

האמת היא שאתה צודק. אני חושב שהם אמורים לסדר את מערכת המזג אוויר בפאטש עתידי. לגבי מערכת החוקים, אני אישית לא סובל אותה. כמעט תמיד משחק על reduced, וגם אז זה מעצבן. לא נראה לי שהם יסדרו אותה למשחק הנוכחי. מקסימום קצת טוויקים פה ושם. זה היה ככה גם ב2011. מה שעוזר מאד זה זינוק טוב ונקי ולהסתכל אחורה הרבה. גם בשביל שלא תחסום מישהו בטעות ותקבל ענישה וגם שלא יתנגשו בך מאחור. גם אז מקבלים ענישה. לפעמים עדיף שיעקפו אותך ואז להשתמש בDRS + KERS לעקוף חזרה. לגבי הצמיגים הנכונים בזמן מירוץ: ככה זה אמור להיות. אומנם לא בצורה כזו גסה כמו שבמשחק אבל באופן כללי בגשם נוהגים עם inter או wets תלוי בכמה המסלול רטוב ועצימות הגשם. כאשר המסלול יבש אז soft או hard. כל מצבי הביניים כאשר המסלול מתחיל להתייבש או מתחיל להתרטב, זה כבר החלטה והימור מבחינתו של הנהג. זה לא עובד ככה באופן מלא במשחק אבל ככה זה אמור להיות.
פורסם

אם מתאמנים מספיק אז משתפרים. אני משחק כשעה וחצי לפחות, כל יום מאז שהמשחק יצא (כחודש). ויש עוד המון מה לשפר מבחינתי.

המשחק ממש לא קל ברמות הגבוהות (professional - expert). והמירוצים הארוכים יותר - 25% ומעלה. דורשים המון ריכוז בכדי לא לפשל. ואם נוהגים ללא עזרים אז הרמת קושי עולה עוד יותר. אבל המשחק כיפי מאד ובתור מי ששיחק גם בכותרים הקודמים אני יכול לומר שהם שיפרו המון דברים במשחק החדש. ככה אני לפחות מרגיש :)

אין לי ספק, לצערי שעה וחצי כל יום זה משהו שאני לא יכול להקדיש יותר למשחק מחשב בדרך קבע.. :'(

פורסם

אין לי ספק, לצערי שעה וחצי כל יום זה משהו שאני לא יכול להקדיש יותר למשחק מחשב בדרך קבע.. :'(

אני מבין אותך. יש ימים שאני לא נוגע במחשב בכלל. בין אם זה עבודה, סידורים, תחביבים אחרים וסתם החיים העמוסים של כולנו.

אני בעיקר משחק בסופי שבוע. אבל משתדל לשחק גם במשך השבוע כמה שניתן. כרגע יש לי יותר זמן פנוי אז אני משקיע יותר.

לא תמיד זה היה\יהיה ככה. אז מנצלים את הזמן הפנוי כמה שניתן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים