עבור לתוכן

הגם Photoshop Middle East לא תומך בעברית?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את Photoshop ME CS5 בתקווה שזה יחסוך לי את השעות שאני צריך להשקיע בכתיבה בעברית בתוכנה, אבל נראה שגם גרסאת המזרח התיכון, לא תומכת בעברית!

לא משנה אם אני משנה את כיוון הכתב מימין לשמאל, או משמאל לימין, פוטושופ ממשיך לכתוב בעברית בסדרת אותיות הפוך (םולש במקום שלום)

הרי בשביל זה התקנתי את גרסת המזרח התיכון, לפתור את הבעיה הנוראית הזו, אבל גם כאן אין מנוס... יש פתרון לצרה הצרורה הזאת?

הגרסא הזאת זה פשוט שוד לאור היום, גם עולה יותר, וגם לא פותרת את הבעיה שלשמה היא קיימת!

פורסם

אם זה עותק חוקי, פנה לנציגות אדובי, אולי יש להם פתרון.

תבדוק את הפונטים שאתה עובד איתם, לפעמים יש לתוכנה קטעים שהיא קולטת עברית ולפעמים לא.

ב-CS6 זה כבר מובנה ועובד מצויין :)

פורסם
  • מחבר

הורדתי את גרסת הנסיון של CS6 "תומך עברית" וגם בו אותה בעיה. ופתאום אחרי הפעלה מחדש של פוטושופ נעלמו לי הכפתורים של כתיבה מימין לשמאל או משמאל לימין כאילו זה גרסה שלא תומכת בעברית

אם אתה אומר שאצלך זה עובד מעולה אז כנראה הבעיה אצלי במחשב :/

אני אנסה לברר מול אדובי והנציגות שלהם, למרות שראיתי כמה תלונות על זה בפורומים של אדובי ולא ממש עזרו להם...

ואם יש לך עוד רעיונות, אשמח לשמוע

פורסם

ב-CS6, כנס להגדרות->אפשרויות טקסט (לא זוכר את המינוח המדוייק) ותאפשר את מנוע הטקסט מימין לשמאל.

פורסם
  • מחבר

יש לי שם בחירה בין East Asian ל- Middle Eastern, כמובן שמה שכבר נבחר לי שם זה Middle Eastern (להחליף בינהם גם לא עוזר)

מצאתי בתפריט Type אפשרות להוסיף אפשרויות Middle Eastern וזה החזיר לי את הכפתורים של היישור ימין/שמאל, אבל עדיין זה לא משפיע על הטקסט שאני כותב. יש שם גם אפשרות נפרדת לכתיבה מימין לשמאל / משמאל לימין, אבל גם זה לא עושה כלום.

פורסם

בחלון האפשרויות של הטקסט, תבחר בעברית בתיבת השפה.

תרסט את הפוטושופ, ו-וואלה.

אגב, למרות שיש תמיכה בכתיבה בכיוון הנכון, סימני פיסוק ומספרים עדיין מתבלגנים. די מבאס, אבל אפשר ללמוד לשלוט בזה.

פורסם
  • מחבר

זה עובד! תודה רבה!

פורסם

Rabbids know best

פורסם
  • מחבר

נראה שזה עובד רק על קובץ חדש שאני פותח, בפרוייקט שאני עובד עליו כבר זמן מה זה לא עובד... מעצבן :(

עריכה

הצלחתי לרמות קצת את פוטושופ... פתחתי מסמך חדש ובו כתבתי את הטקסט העברי שלי, העתקתי את הטקסט משם לקובץ הקיים, וברגע שהדבקתי אותו בשכבת הטקסט פתאום אני יכול לכתוב באותה שכבה בעברית מושלמת :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת!

איך אני עושה ריסט לפוטושופ?

פורסם
  • מחבר

ריסט = הפעלה מחדש. סגור את התוכנה ותפעיל אותה שוב

פורסם

אם מישהו עדיין עוקב ומתעניין, מסתבר שאחרי הכל הפוטושופ תומך באופן מלא בעברית, כולל סימני פיסוק והכל. לערבית אפילו אפשר לכוון את המרווח בין האותיות.

מדריך:

פורסם

תודה על העדכון. מעניין איך התמיכה במשפט המשלב מילים בעברית ואנגלית ביחד, את זה לא ראו בסרטון.

לי יש את גרסת ה-Middle east של CS6 שמן הסתם תומכת בזה.

אולי הגרסה הרגילה לא תומכת בזה, אחרת לא הייתה סיבה לגרסת Middle east.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים