עבור לתוכן

להחליף 6740 ב G2, כדאי?

Featured Replies

פורסם

לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA ,

נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..

פורסם

תוספת הזיכרון תהיה מורגשת רק אם אתה משתמש בו כנתב.

פורסם

תלמד מאחד שעשה את הטעות ותשאר עם ה 6740 הנוכחי. ה G2 רחוק מלהיות יציב. בתור מודם הוא עושה את העבודה, בתור ראוטר - אסון.

פורסם
  • מחבר

אבל זהו ש..אני לקראת סיום של בניית רשת GIGA בבית החדש שלי, בגלל מגבלת ה100M בכניסות הLAN שלו, והצורך שלי בחיבור GIGA בין המחשבים, יהיה לי שימוש ב שלולה HUBים של GIGA גם כן, איזה בעיה מבחינת פונקציות הראוטר שלו בעייתית? כי האמת שה 6740 שיש לי..חפרתי לבזק כחודש עד שסוף סוף קיבלתי אחד חדש דנדש ומניילון, אני לא רוצה להתחיל לספר לך כמה בעיות של מהירות היו לי בWIFI, רק אחרי ששדרגתי ל 2.56 וישבתי כמה ימים על הגדרה שלו, הכל הסתדר, תכלס בחיבור חוטי הוא פצצה, בעל חוטי עף פעם אין לי ציפיות גדולות, מבחינת חופש הגדרה הוא סבבה, ולא הייתה איזה פונקציה שלא מצאתי בו, גם יש WDS וכו', מחלק לי כתובות IP לפי MAC (אני משתמש בטורנט די הרבה והייתי צריך IP קבוע), אז תספר לי במה מדובר? אני די בטוח שתוספת זיכרון לא יכולה לפגוע חח

פורסם

עם הקושחה העדכנית איתה הוא הגיע ( 2.59.8 ) ה upnp ממשיך לקרוס אחת ליום-יומיים, בדיוק כמו עם ה 6740. בנוסף ובניגוד ל 6740 הרגיל, ה G2 לא מצליח להתמודד עם thread אחד של מלוא רוחב הפס (פא*ינג אחד!) מבלי להרוג את כל שאר הרשת, הקווית והאלחוטית. למה הכוונה? תוריד קובץ בודד באמצעות הדפדפן על מהירות מיירבית והרשת מתה - אין לך גישה לאתרים (אלא אם כן אתה אונס את הריפרש), אין לך פינגים, אין לך כלום, עד שכבוד הקובץ מסיים לרדת, או שאני מוצא דרך מקורית להגביל אותו. שלא לדבר על יוזנט/טורנטים... כראוטר ה G2 פשוט לא שמיש. הפורטים הקוויים שלו הם 100מביט, בדיוק כמו ב 6740. כל שאר הפונקציות, לרבות הממשק ו TR-69, זהות 1:1 ל 6740.

בפורום של DLINK ישראל לא עושה רושם שרוצים לשפר את המצב ומפילים הכל על בזק וזהו פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

שאתה רושם ראוטר, אתה מתכוון לקווי? כאילו שימוש בכניסות ה LAN? או לעל חוטי? כי הנוככי שיש לי, לאחר שלמדתי את החומר טוב טוב על רשתות WIFI והגדרה של ערוץ נכון וכו', ה WIFI סבבה. UPNP זה נחמד חח, אבל אני ליתר בטחון פותח פורטים בנוסף ל UPNP כי גם המכשיר שיש עצלי קורה שהפונקציה לא מתפקדת כמו שצריך, כל מה שאני צריך זה חלוקת IP לפי MAC, אם זה עובד טוב בו אני חושב להחליף, למרות שהיה לי די בעיה להשיג את הנוככי כי לא היה מלאי והיה רק נטגייר מסריח, אני מקבל סנכרון של 84M בערך (TOP100 בזק+014), חח ולגבי ניתוקים..להגיד לך את האמת? גם בנוכחי זזה קורה לי, קורה שאני אונס אותו בטורנט ואחרי זה אינטרנט לא עובד, מאפס, עובד..מה עוד? קורה שאין לי כוח להרים את התחת ולאפס ידנית, אני מנסה לאפס דרך ממשק ה WEB חח ולפעמים הוא נתקע ודורש איפוס ידני, בשימוש יומיומי הוא בסדר, אין לי בעיות מהירות שטורנט, אבל אני לא חושב היי פעם יהיה אחד משולב שמתפקד טוב, ככה שההמלצה לחבר ראוטר על חוטי משלך עדיפה, אך לי אין עניין גדול בגלישת WIFI, הסביה בגללה חיווטתי רשת GIGA בבית, אני יכול להגיד דבר אחד וידא אם היד על הלב וכל הניסיון שלי בציוד רשתות, DLINK עושים מוצרים מעולים, אך לגבי קופסאות משולבות מודם, אני לא חושב שיש משהוא טוב מ 6740 בין התשתיות/ ספקיות, כי בזק לפחות לא מגבילים לך את הממשק ולרוב יש כל מה שהייתי מוצע בראוטר נפרד, הוטבקוס וזבל דומה ..אין לי מילים על זה, וחבל שאנשים מסכימים לקבל מוצר כזה, זה נכון שכל קופסה כזאת ניתן לגשר לראוטר משלך, אך מה פואנטה בזה שהוא משולב? אני לא יודע אם בזק מזמינים אם המפרט לפי חומרה, אבל נראה שהשוני היחיד זה בעיצוב בקופסה בין דגמים ממדינות אחרות, שאני חושב על זה, בזק בחיים לא התערבה בממשק ה WEB של מודמים משולבים ועל זה נומר ח"ח. כל ספק/תשתית אחרת עושות חירבונה לממשק ואתה פשוט מת להעיף את הקופסה הזאת שלהם מהחלון ..

פורסם

ראוטר - קווי ואלחוטי. חלוקת כתובות לפי MACים עובדת.

מודם - ה G2 מחובר בכבל רשת לראוטר אחר ומתפקד כמודם בלבד (סנכרון+חייגן. כל השאר בו מבוטל).

פורסם

בדיוק היום הלכתי לבזק ולא היה להם את הרגיל ונאלצתי לקחת את ה-G2. לנסות להחליף אותו במקום אחר?

פורסם
  • מחבר

אני בסוף הלכתי והחלפתי, קיבלתי גם כמה פילטרים חדשים בחינם :xyxthumbs: כרננה היו ברוח חג או משהוא,

לא חושב שהוא יהיה באמת יותר גרוע מ G1, זה לא ש G1 היה דובדבן, גם לי הוא עשה בעיות מידי פעם, אבל כל עוד זה חינם? ...

פורסם

עדכון- דיברתי עם בזקסטור והם אמרו לי שאין את הגרסה הראשונה אז פתחתי את קופסת הנתב עד שיחברו אותי מחר.

הקושחה של ה-G2 היא V2.7.21_test1. יכל להיות שהם תיקנו את הבעיות שהיו. נסה ליצור קשר עם 166 בשביל להוריד קושחה חדשה... :)

פורסם
  • מחבר

test1 ? אממ עולי זה בכלל מטגייר?

מה כתוב על הקופסה עצמה? כי עצלי זה 2.59.8

פורסם

זו הייתה טעות במדבקה שהייתה מודבקת על הנתב. הגרסה אצלי היא כמו הגרסה שאצלך.. טעות שלי :silly: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים