עבור לתוכן

AMD שוב חותכת מחירי כרטיסי מסך

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

7850 יהיה חזק יותר. השאלה מאיזה כרטיס אתה עבור?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב חדש עם חומרה חדשה, מה זה משנה מה יש לי במחשב הישן ? אני רוצה להריץ משחקים חדשים באופן נורמלי על מסך 24" עם מעבד סביר פלוס וכרטיס שיאפשר זאת...

פורסם

חשבתי שמדובר כאן בשדרוג של מחשב קיים.

בכל מקרה, יקח קצת זמן עד שירידת מחירים הזאת תגיע לארץ. ממליץ להמתין.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חשבתי שמדובר כאן בשדרוג של מחשב קיים.

בכל מקרה, יקח קצת זמן עד שירידת מחירים הזאת תגיע לארץ. ממליץ להמתין.

וכמה זמן נמתין ? אולי עד לדור הבא של כרטיסי המסך של AMD ?

AMD חתכו מחירים כבר 3 פעמים אבל אנחנו עדיין לא מרגישים כלום...יש מצב שהחנויות בארץ

מנסות לעשות רווח כפול ומשולש!? (ציניות ).

מחיר בחו"ל של HD7850:

200$=780 ש"ח

לאחר מע"מ זה יוצא $234 =910 ש"ח

אז איך לכל הרוחות

מחיר בארץ הוא :

320$=1250 ש"ח !? (זה המחיר הכי זול יש כאלה שעדיין מוכרים ב1450 ).

1.להזכירכם אין מכס על חלקי מחשב בארץ רק מע"מ.

2.במחיר של 320$ אפשר לקנות את האח הגדול של הכרטיס הזה 7950 !!! (כמובן לא בארץ הגנבים).

3. עבר מספיק זמן כדי שתהיה תחלופה של כרטיסי מסך בארץ (2 ירידות המחירים הקודמות) , אבל למה לעדכן מחירים אם יש פריירים שקונים?

4.למה אנחנו "צריכים" שהמלאי של הכרטיסי מסך יגמר אצל היבואנים ? בכל העולם ספקי הכרטיסים מוכרים כבר עכשיו במחיר הזול מה הם מוכרים במחיר הפסד?

אני חושב שחנויות צריכות להרוויח , אבל יש גבול למרווח השיווק החזירי הכשר בגלל חוסר מודעות של צרכנים.

פורסם

AMD חתכו מחירים כבר 3 פעמים אבל אנחנו עדיין לא מרגישים כלום...יש מצב שהחנויות בארץ

מנסות לעשות רווח כפול ומשולש!?

מחיר בחו"ל של HD7850

200$=780 ש"ח

לאחר מע"מ זה יוצא $234 =910 ש"ח

אז איך לכל הרוחות

מחיר בארץ הוא :

320$=1250 ש"ח !?

1.להזכירכם אין מכס על חלקי מחשב בארץ רק מע"מ

2.במחיר של 320$ אפשר לקנות את האח הגדול של הכרטיס הזה 7950 !!!

3. עבר מספיק זמן כדי שתהיה תחלופה של כרטיסי מסך בארץ , אבל למה לעדכן מחירים אם יש פריירים שקונים?

אני חושב שחנויות צריכות להרוויח , אבל יש גבול למרווח השיווק בגלל חוסר מודעות של צרכנים.

אלו מחירים המיועדים לנו, הצרכנים. היבואנים מקבלים מחירים הרבה יותר טובים.

פורסם

אלו מחירים המיועדים לנו, הצרכנים. היבואנים מקבלים מחירים הרבה יותר טובים.

wow לפעמים אני חושב שכולם שטופי מוח בארץ הזו, נו טוב הפלואוריד במים עושה את שלו...

קח לינק של כרטיס מסך 7850 שמיועד לנו העבדים הממ סליחה צרכנים :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102999

200$ לאחר חישוב מע"מ + המרה לשקלים 910 שקלים חדשים זה המחיר שאמור להיות בחנויות בארץ כמובן שהיבואן קונה את הכרטיס ביותר

זול מ- 200$ ולכן יש לו כבר רווח !

אבל בעזרת אנשים כמוך כל הורדת מחירים של AMD לא מגיע לצרכן אלה ישירות ליבואנים עלמנת להגדיל שוב את הרווח שלהם !

לפי הלוגיקה העקומה שלך כל הורדת מחירים של היצרן לא צריכה לחלחל לצרכן אלה רק למשווק למרות שבחו"ל זה כן מגיע לצרכן ובאופן מידי !

ולא אחרי שנתיים כשהכרטיסי מסך הללו יהו לא רלוונטים.

ואז כמובן שהכרטיסי מסך של הדור הבא יהיו בדיוק באותו מצב !

פורסם

בקניית מחשב חדש יש לך 7850 ב-920 ש"ח בארץ.

פורסם

בקניית מחשב חדש יש לך 7850 ב-920 ש"ח בארץ.

עוד שטוף מוח אחד.

1.לא רוצה לקנות מחשב חדש !!! בלינק למעלה אתה רואה כרטיס מסך במחיר זהה אבל לא כתוב שצריך לקנות מחשב חדש מהם כדי לקבל מחיר נורמלי.

2. למעשה הטענה שלך מוכיחה את מה שאני אומר : החנות לא מוכרת את הכרטיס מסך הזה ללא רווח גם ב-920 ש"ח !!! אבל כמובן שזה טוב שיקנו מהם מחשב חדש בתמורה למחיר ריאלי שגם ככה היה אמור להיות ללא המשכנתא שאתה צריך לקחת כדי לקבל אותו.

המנטליות של העבדים חזקה מאוד בארץ יכול להיות שאני מדבר אל קירות. (אני לצערי גם עבד אבל קצת יותר מפוקח, אני רק מנסה לפקוח קצת את עיניי עמיתי העבדים).

פורסם

http://www.tms.co.il/product/11871

מרוצה? תזכור שהחנות קונה את הכרטיס מהיבואן, אז בעצם היא קונה אותו בעוד כסף בסוף גם החנות וגם היבואן רוצים להרוויח.

פורסם

אני לא אכנס לוויכוח הזה יותר מדי - אני רק אגיד שפעם אחת הסבירו לי שהשוק הזה בנוי בארץ בצורת יבואן , משווק וחנות . ושלושתם צריכים אוכל על השולחן .

משמע היבואן מייבא אך לא מדבר עם החנויות .

המשווק , מקבל את המוצר מהיבואן , ונושא ונותן עם החנות .

ואילו החנות מוכרת לצרכן .

וולקם טו יזראל :kopfpatsch: .

פורסם

wow לפעמים אני חושב שכולם שטופי מוח בארץ הזו, נו טוב הפלואוריד במים עושה את שלו...

קח לינק של כרטיס מסך 7850 שמיועד לנו העבדים הממ סליחה צרכנים :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102999

200$ לאחר חישוב מע"מ + המרה לשקלים 910 שקלים חדשים זה המחיר שאמור להיות בחנויות בארץ כמובן שהיבואן קונה את הכרטיס ביותר

זול מ- 200$ ולכן יש לו כבר רווח !

אבל בעזרת אנשים כמוך כל הורדת מחירים של AMD לא מגיע לצרכן אלה ישירות ליבואנים עלמנת להגדיל שוב את הרווח שלהם !

לפי הלוגיקה העקומה שלך כל הורדת מחירים של היצרן לא צריכה לחלחל לצרכן אלה רק למשווק למרות שבחו"ל זה כן מגיע לצרכן ובאופן מידי !

ולא אחרי שנתיים כשהכרטיסי מסך הללו יהו לא רלוונטים.

ואז כמובן שהכרטיסי מסך של הדור הבא יהיו בדיוק באותו מצב !

אני חיזקתי את הטענה שלך והפכתי אותה לחזקה יותר.. :facepalm::kopfpatsch::screwy::s07::lol:

פורסם

אני לא אכנס לוויכוח הזה יותר מדי - אני רק אגיד שפעם אחת הסבירו לי שהשוק הזה בנוי בארץ בצורת יבואן , משווק וחנות . ושלושתם צריכים אוכל על השולחן .

משמע היבואן מייבא אך לא מדבר עם החנויות .

המשווק , מקבל את המוצר מהיבואן , ונושא ונותן עם החנות .

ואילו החנות מוכרת לצרכן .

וולקם טו יזראל :kopfpatsch: .

1. כולם צריכים לקבל אוכל מהשולחן שלך חוץ ממך!?

2. וולקם טו ISRAHELL אתה מתכוון?

3. הבחור שנתן את המחיר לדוגמה מTMS- זה הגירסה של ה 1GB לא ה2GB כמו בדוגמתינו. אבל גם בדוגמא שלך הם מגזימים במחיר ביחס לחו"ל:

איך מגיעים ממחיר כזה: 174$

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161426&name=Desktop-Graphics-Cards

לכזה: 1000 ש"ח בארץ ,איך הגענו לסכום הזה!?

בוא נחשב יחד:

174$ מחיר בחו"ל כלומר לאחר מע"מ ומחיר הדולר יוצא 800 ש"ח.

איפה נעלמו 200 ש"ח מה זה דמי חסות? למי? לסרסור? כי אם זה לסרסור זה הופך אותנו למה?

4. לגבי איך זה עובד אני מבין ואני אדגים לך בנושא די דומה שאפשר גם אחרת:

תשימו לב שדווקא לא בכל הרכיבים יש זנות שכזאת במחירים , במסכי מחשב המחירים די קרובים לחו"ל...אז מה הם מוכרים מסכים בהפסד?!

בחו"ל מסך דל 24 :300 $

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824260047

לאחר חישוב של מע"מ וערך דולר במחיר של המסך בחו"ל:

$300X3.9X1.17= ש"ח 1368

וכמה יוצא בארץ באמת:

http://ksp.co.il/?uin=13766

ש"ח 1390!!! כלומר מחיר מאוד קרוב למחיר של המסך בחו"ל!

למעשה לפי הטענות שלכם חנות בארץ מרוויחה רק את ההפרש בין מחיר המסך לצרכן בחו"ל לבין המחיר לצרכן בארץ שזה במקרה הזה

22 שקל מסכנים...אתם הרי מבינים שבשביל 22 שקל זה לא ריווחי נכון!?

אז בוא נספר לכם סוד: הם כן רווחיים , הם פשוט קונים את זה בהרבה יותר זול מ-300$ כי הם לא קונים את הסחורה במחירי צרכן אלה מחירי יבואן !!!

כך זה גם בכרטיסי המסך רק פה הם מנצלים את השאננות שלנו כצרכנים זומבים כדי לעשות רווחים לא ריאלים.

שימו לב למה באותה הרשת מחשבים בארץ (שהיא גם יבואנית), במחירי המסכים הם קרובים חו"ל ואילו בכרטיסי מסך הם חמדניים בצורה שאופיינית אך ורק לארץ, ורחוקים שנות אור ממחירי חו"ל שפויים , שלא נדבר על הוזלות שבחיים לא מגיעות פיזית אלינו רק בפנטזיות.

מסקנה רבותיי : אפשר להיות ריווחי עם מחירי המסכים ולשמור על רמת מחירים לא חזירית ותחרותית גם ביחס לחו"ל.

מה שאפשרי במסכים אפשרי גם בכרטיסי המסך ! במיוחד לאור העובדה שמסכים קונים לפחות לשלוש שנים וכרטיסי מסך קונים כל שנה וחצי.

מה שקורה בשוק המסכים אפשרי גם בכרטיסי מסך אבל הצרכן הישראלי צריך לצאת מהתרדמת , להבין ולקשר שאפשר גם אחרת , הכל עניין של מודעות צרכנית נבונה.

אפשר גם כמובן להיות גם יותר אקטיבי ולהתאגד ולהמשיך ללחוץ על החנויות בצורה של קניות קבוצתיות על כרטיסי המסך כי זה הדבר היחיד שמוריד

קצת את המחירים לרמה שפוייה בארץ הזאת.

פורסם

כרטיסי מסך מאוד קל למכור(כל שני וחמישי יש לקוח).

ומסכים מתחלפים כל כמה שנים טובות(כמו שציינת) ולהחזיק מלאי עולה כסף ומוריד את הערך של המוצר עם הזמן ולכן נמכר ברווח יחסית נמוך.

פורסם

כרטיסי מסך מאוד קל למכור(כל שני וחמישי יש לקוח).

יש איזה בחור בפורום שאמר שבגלל שיש בארץ מלאי גדול של כרטיסי מסך AMD לא תהיה ירידת מחירים עד שיתחדש המלאי, אבל אתה אומר שדווקא כרטיסי המסך נמכרים מהר ואין מלאי גדול שלהם...ובכל זאת אם אחד ממכם צודק והשני טועה איך אתם מגיעים לאותה מסקנה?

אני חוזר אתה והבחור אומרים שתי דברים מנוגדים אבל המסקנה שלכם דומה...מחירי הכרטיסי מסך צריכים להיות גבוהים.

חסר פה היגיון בסיסי ששתיכם לוקים בו, אני אסביר את זה במטפורה אהובה.

מה שיש לכם זה מנטליות של אישה מוכה (בתת מודע) שאתה והבחור השני מתרצים משום מה בעל מכה למרות שהוא בכלל לא צריך להכות בכם!!!

כמה קשה להגיע למסקנות הללו לבד , מה נסגר איתכם!?

די כבר תשתחררו אני יודע שיש הרבה כספית בחיסונים ודוחפים פלואוריד לכל פינה כדי להרוס לכם את בלוטת האצטרובל במוח, ואז אתם, מאבדים

את היכולת לחשיבה ביקורתית חופשית ''מחוץ לקופסה" חשבתי שזה קיים בארץ רק בבחירות ובשיטה המונטורית מבוססת חוב שלנו אבל כנראה

שזה גם בדברים הפשוטים .

טוב בוא נשלם 40% על כל כרטיס מסך בארץ כי ליבואן יש מלאי גדול של כרטיסי מסך או אין לו מלאי ולכן אנחנו צריכים לשלם לו 40%, או פשוט בואו נתרום לו 40% סתם ככה כי אנחנו זונות והוא הסרסור וככה זה כבר עובד 5000 שנה וככה זה יעבוד גם עוד 5000 שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים