פורסם 2004 בינואר 1921 שנים אהלן,רק רציתי להגיד לכם שייצאו הדרייברים החדשים בסדרה - 4.1להורדה: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c.exeאני עוד לא ניסיתי אותם כי לצערי שלשום נשרף לי הכרטיס, ובנתיים אני עם GFMX של nVIDIA.תהנו!
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים יש איתם בעיה קצינית בגאן באונד (GunBound) שכאשר ממזערים את המשחק וזוב חוזרים אליו הכל נעלםרואים את הרקע ואת השמות ואת מה שכותבים אבל הדמויות זויות רוח יריות לא רואים ובלתי אפרי לשחק ככה לא רואים איפה אתה פוגע כלום..
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים נראה שגם לא ממש ניתן לסדר את קצבי הרענון עם ה RRF בגירסה 0.9.9.7... עבורי הוא מסדר את קצבי הרענון באפליקציות של Direct3d, כשזה נוגע ל OpenGL (קאונטר סטרייק, COD ועוד כותרים המבוססים על ה API הזה), קצבי הרענון נשארים על 60 הרץ.
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים נראה שגם לא ממש ניתן לסדר את קצבי הרענון עם ה RRF בגירסה 0.9.9.7... עבורי הוא מסדר את קצבי הרענון באפליקציות של Direct3d, כשזה נוגע ל OpenGL (קאונטר סטרייק, COD ועוד כותרים המבוססים על ה API הזה), קצבי הרענון נשארים על 60 הרץ.נכון גם אצלי זה ככהאחרי שראיתי את זה ישר החזרתי ל3.10
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים יש איתם בעיה קצינית בגאן באונד (GunBound) שכאשר ממזערים את המשחק וזוב חוזרים אליו הכל נעלםרואים את הרקע ואת השמות ואת מה שכותבים אבל הדמויות זויות רוח יריות לא רואים ובלתי אפרי לשחק ככה לא רואים איפה אתה פוגע כלום..no way שאני מתקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.