עבור לתוכן

ניסיון חיווט ראשון (לחיצת קרונה)

Featured Replies

פורסם

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד,

קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG,

קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו,

בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B?

וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חותך קצוות של כבל לבד :xyxthumbs:

http://imgur.com/8Y2xb,F2tfL

PS, בלוחץ קרונה יש עוד 2 כלים שאין לי מושג למה הם? הכלי השטוח כתוב שהוא מברג חותך או משהוא כזה,

נראה שאני מצליח איתו לחלץ כבלים מהשקע, אך מה לגבי ה וו הזה?

פורסם

FTP זה סיכוך קל

בין A ל B אין לי מושג מה עדיף. ראיתי המלצה איפשהו על B (אין לי מושג למה) אז הלכתי עליו.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אין הבדל בשימוש מול מחשב, רק שינוי בצבע הכבל.

מה לגבי שער השאלות?

לאיפו אני מחבר את כבל הכסוף הנפרד של הסיכוך?

ומה באמת 2 הכלים הנוספים בלוחץ קרונה?

פורסם

2 הכלים הם להוציא חוט במידה ולחצת אותם במקום לא מתאים

לגבי הכבל של הסיכוך אם אני לא טועה אמור להיות לזה מקום מתאים בלי צבע בכל מיקרה אני חושב שזה לא קריטי ואצלי לא חיברתי את זה בכלל והשקע עובד מעולה

פורסם
  • מחבר

אבל אתה יודע, ליתר בטחון, אחרי שוב לפרק את השקע (למרות שזה שקע על טיח),

בקרונות יש אכן 2 ללא צבע, השאלה לאיזה מהם לחבר? או שזה לא משנה, ושיניהם מתחברים לסיכוך על השקע עצמו? חח תאמין לי זה סיפור, טכנאי יס קדח 12 מ"מ, בסוף חבר השיג לי 23 מ"מ.. קדיחה בבטון.

בזק בכלל סיפור להשיג אותם, התקינו לי שקע אחד, אחרי כמה צעקות שביקשתי עוד 3, אמרו, סבבה נעשה לך ב200 שקל, טוב לפחות זה משהוא שאני באמת צריך

פורסם

החוט סיכוך מתחבר בשקע לחריץ קורונה ללא צבע ובצד השני של הכבל הוא אמור לגעת בחלק המתכתי של ראש הRJ-45 המסוכך

כאשר מחווטים שקע עדיף שהחלק החשוף של החוטים יהיה כמה שיותר קצר ככה יש פוטנציאל קטן להפרעות חיצוניות

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבקרונה יש 2 ללא צבע, לאיזה מהם? זאת כל השאלה שלי, אני יודע שלפעמים יש חתיכת מתכת שצריכה לגעת בסיכוך, אבל בשקעים שלי יש רק 2 קרונות ללא צבע ולא מעבר לזה.

פורסם

זה ממש לא משנה באיזה מה 2 תכניס זה בסך הכל להארקה

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs: , אם כך יש גם המלצה להשתמש בכבלי FTP בין ציוד הרשת עצמו?

פורסם

אין מניעה מהלשתמש בכבל כזה הוא בסדר גמור.

במידה וסללת את הכבלים בקרבת קוו חשמל ההמלצה היא להשתמש בכבל עם סיכוך יותר רציני כדי להפחית רעשים והפרעות

אבל שוב גם הכבל הזה בסדר גמור אין צורך להשתגע ולהחמיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים