פורסם 2004 בינואר 1921 שנים לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותהמישהו יודע?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים אתה משיג חליפות חלל, ויוצא דרך הAirLock לגשר.אגב - תתכונן לקרב עצבני על הגשר.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים משחק בן-ז*** חבל על הזמן,גמרתי אותו פעמיים ב light side וב dark side.אני מקווה שיעשו לו המשך!!!!!
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר חחח, כן, את החלק הזה כבר הבנתיאבל מאיפה אני משיג את החליפות חלל, זה מה שאני לא יודע
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים הקרב על הגשר קליל אחר כך יש סיבוך עלילתי נ.ב סיימתי היום (ונראה שהושפעתי קשות <---)
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מעניין איך סיימת את המשחק dark side or light?(רמז קשור לשםת,נסו גם את התמונה)
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים תגידו, שיימתי את המשחק כל הדרך על טוב, ואז חזרתי לשמירה במקדש ועשיתי את הסוף על רע, יש עוד עלילות חוץ מזה?
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מעניין איך סיימת את המשחק dark side or light?(רמז קשור לשםת,נסו גם את התמונה)הצלחתי להתגבר על הdark mind שלי וסיימתי כLIGHT, אפילו מקסימום לייט עם ההילה הלבנה 8)נראה לי שבחופש הגדול אני אשחק שוב ואהיה הכי רע שאפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.