עבור לתוכן

כשאוטובוס וחינוך ערבי נפגשים

Featured Replies

פורסם

אפשר לראות שההתנהגות של הילדים הייתה מכוונת, אבל התגובה של הבן אדם המבוגר ונהג האוטובוס פשוט לא מכובדת. אפשר היה להתקשר למשטרה ותוך כמה דקות היא הייתה מטפלת בעניין.

אתה חי בסרט מטורף.

הילדים האלה רק חיפשו את המגע הפיזי - כי ככה הם רגילים. אם בבית הם היו עושים כזה רעש ולא מפסיקים אבא שלהם היה מכניס אותם למיון.

• תגובות 45
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מחזק^.

לקהילה הזאת לא אכפת, היא לא מתחשבת ובעלת ערכי תרבות רדודים (לא ששלנו בשמיים כן? אבל בחיים לא תראה ילד שר בקולי קולות בכוונה כדי לעצבן ועוד מעז לבעוט בקשיש). בכל ערב כמעט הייתי שומע מוזיקה ערבית בפול ווליום וחריקות מתחת לבניין, עד שערב אחד זרק אחד השכנים מהבניין ממול מיקרוגל(!) וריסק לו את הבגאז׳ והשמשה האחורית (והספויילר כמובן)- מאז הם לא באים לפה יותר.

פורסם

בכל ערב כמעט הייתי שומע מוזיקה ערבית בפול ווליום וחריקות מתחת לבניין, עד שערב אחד זרק אחד השכנים מהבניין ממול מיקרוגל(!) וריסק לו את הבגאז׳ והשמשה האחורית (והספויילר כמובן)- מאז הם לא באים לפה יותר.

:lol: :lol:

פורסם

לשיר באוטובוס vs להרביץ לילדים( שמקללים מתחצפים עושים פרובוקציות מפריעים לנהג לנהוג בועטים בזקנים ושוברים חלונות . )

פורסם

זה אחרי שמבוגרים הרימו עליהם ידיים. מדובר בהפרות בוטות של זכויות אדם והחוק הבינלאומי, נשאר רק לקוות שבצלם תפתח בחקירה והפושעים ישפטו בבית הדין הבינלאומי בהאג.

פורסם

תמשיך לחלום ולהפיץ שקרים .

ממש ילדים חסידי אומות העולם נשמות טהורות :screwy:

פורסם

לטעמי טעית בכותרת ,זה צריך היה להיות:

"כשאוטובוס ושנאת ערבים נפגשים"

אם הילדים לא היו ערבים נהג האוטובוס לא היה נוהג בברוטאליות כפי שנהג והאזרח לא היה הולך בעקבותיו, ושם זה היה נגמר - בשני ילדים מאד מופרעים.

ילדים ערסים ומבוגרים מטומטמים ואלימים, זה הסיכום.

פורסם

ילדי פרחים שרו שירי שלום באוטובוס, הם בכלל לא ידעו מה זה אלימות עד שהותקפו.

אין מילים שיוכלו לתאר עד כמה עצוב לראות דברים נוראיים כאלה מתרחשים במדינתנו...

ועכשיו גם הכאפיה שלי נהרסה בכביסה, איפה הצדק החברתי במדינה הזאת? הכל ביבי אשם.

פורסם

כל מי שעושה קונצים לנוסעים, ערבי או יהודי, צריך לעוף מהאוטובוס בבעיטה קשתית אדירה.

פורסם

:xyxthumbs: (יש משהו שאנו מסכימים)

אבל תחילה "אין מענישים לפני שמזהירין" ... מי שלא מבין בדיבור ---יבין מזריקה מהמקום.

פורסם

ילדים זבל. הם יודעים מה פירוש "שקט", אבל זה לא מעניין אותם.

חטפו מה שצריך.

פורסם

הנה אחת אלימה יותר מלפני מס' שנים, עם טובי בנינו -

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/695/334.html

אתה לא באמת רוצה לעשות תחרות באיזה מגזר יש יותר אלימות.

פורסם

די ברור שהילדים האלה גדלים בבית של פושעים/חמאסניקים, והחליטו שבאפשרותם להלך איימים על נוסעי האוטובוס.

אם אני הייתי באוטובוס הזה, כשהסיפור התחיל להתחמם פיזית הייתי קם ומפוצץ אותם במכות בעוצמה שתוריד אותם לרצפה מתפתלים ביבבות, ואולי מצרף גם ביקור בבית חולים.

לא פחות מזה.

כי הם צריכים סיבה טובה לחשוב על מה שעשו ולהבין שזאת טעות גדולה.

אחרת עוד נקרא עליהם בעיתון אחרי שהם ירצחו יהודי מול משפחתו בטיילת ויאנסו את בנותיו.

פורסם

אתה לא באמת רוצה לעשות תחרות באיזה מגזר יש יותר אלימות.

נההההז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים