עבור לתוכן

הזמנתי Galaxy Note 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חסר מילים. המכשיר הזה פשוט מ-ד-ה-י-ם. אייפון 4 של אחי נראה כמו גרוטאה חלודה בהשוואה לנוט 2.

לצערי אין לי הרבה זמן לשחק עם המכשיר והתרשמות היא קצרה.

משלוח לארץ: Handtec אורזים את המוצר בצורה יסודית ביותר. טלפון ארוז היטב ומוגן מפני נזק פיזי. החבילה דיסקרטית ולא כתוב עליה שום דבר חוץ משם וכתובת. אם אתם מזמינים דרך Royal Mail רוב הסיכויים שהחבילה לא תיעצר במכס, אבל תמיד יש מקרים לא נעימים. אל תתפסו אותי במילה.

Handtec מוכרים את הגרסה האירופאית. המכשיר עובד בלי שום בעיה ברשת גולן טלקום. באריזה יש מטען אירופאי מקורי. Handtec מצרפים מתאם. מדובר במתאם גס וגדול, אבל הוא בחינם ואפשר רק לשבח אותם. מתאם יהיה שימושי מאוד כאשר תטוסו לחו"ל.

על המכשיר: טלפון מדהים. אנדרואיד 4.1 עובד חלק. לא הרגשתי שום לאג. אתרי אינטרנט נפתחים בשניות. תענוג לגלוש על המכשיר. קל מאוד ונוח לקרוא מהמסך הגדול. מכשיר מעולה למי שמבלה הרבה זמן בדרכים.

איכות שמע טובה מאוד.

זה בינתיים הניסיון שיש לי עם המכשיר.

לצערי לא הכל מושלם. המכשיר מתחם באזור המצלמה. לא קריטי, אבל יכול להיות לא נעים באוזן בזמן שיחה ארוכה.

אוסיף מידע בהמשך.

• תגובות 114
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת תמונות? ;D

רשמים על הגודל, התאמה לכיס?

פורסם
  • מחבר

יותר נוח לאחיזה מ-Note 1. סמסונג עשו בשכל שעברו ליחס 16:9 במקום 16:10. מכשיר נכנס לכיס של ג'ינס. אפשר לשבת בנוח עם המכשיר בכיס. אם אתם לובשים מכנס צמוד (לא יודע למה שתרצו ללבוש כזה מכנס אתם לא בחורות) אז אתם בבעיה.

המכשיר מגיע עם 10GB פנויים. לא רע בכלל.

פורסם

bottom line שילמתה על המכשיר 425 פאונד? שזה 2670 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

שילמתי 2,950 כולל משלוח. GBP התחזקה ל-6.3. המכשיר עלה 460 GPB כולל משלוח.

הבהמה הקוריאנית הזאת מריצה סרטים באיכות 1080P בלי להזיע.

יש אפשרות מגניבה כזאת לעשות Screenshot מתוך סרט ולשלוח אותו לאן שרוצים. המכשיר הזה מסוגל להריץ סרט באיכות 1080P בחלון קטן + דפדפן אינטרנט. כלומר אפשר לראות סרט ולגלוש באינטרנט במקביל. אין לי מילים.

פורסם

גם הניוט 1 מריץ סירטי 1080P והרבה סמארטפונים מודרנים

לניוט 2 שיש לך פשוט יש עוד כוח לעשות עוד פעולות

בכל מקרה ממליץ לך לקנות לו גם מתאם HDMI וגם מתאם USB נקבה השני זה פשוט שתוכל לחבר לו מקלדת\גימפאד\וכו

אתה יכול למצוא בכמה דולרים באתרים בחול

פורסם

נוט, לא ניוט, המכשיר לא נושא בחצי שמו של ניוטון.

פורסם

לב- גם הנוט 1 מריץ 1080P בחלון ממוזער בזמן שגולשים באינטרנט והכל טס, במיוחד אם מדובר על הגרסאות הרשמית האחרונות של ICS, שכוללות את השדרוג הרציני לטאצ'וויז 5.

תנסה את הדבר הבא- תוריד קטע וידאו של 10Bit ב 720P ותראה אם המכשיר מצליח להתמודד איתו בפיענוח תוכנה. המעבדים של הנוט הראשון ובערך כל מכשיר כפול ליבה נחנקים על זה.

תתחדש, אני מקווה שבקרוב גם אצלי.

קרירין, למד את ההבדלים-

ניוט:

NewtWorm.jpg

ידוע בעברית גם בשם "טריטון"

נוט:

Samsung-Galaxy-Note.jpg

מכשיר סלולרי.

פורסם

^ :lol: :lol: :lol:

פורסם

רוצה לדייק ? תכתוב Note וזהו... :P

פורסם

אם כבר ניוט אז מזכיר לי את:

30nexjs.jpg

מ-ALIENS

פורסם

Lev תתחדש, ממש מדגדג לי לקנות אותו,

אם כי אני מודה שאני לא מצליח להצדיק מעבר מהגלקסי הראשון, שהוא אומנם חלש בהרבה, אבל מספיק לצרכיי..

נראה, בטח נחכה לירידת מחיר..

פורסם

תתחדש! אני קניתי כשהייתי בחול...כבר כמעט שבוע איתו מכשיר פנטסטי

פורסם
  • מחבר

אחרי יום נוסף הרשום החיוב על המכשיר רק מתחזק. התרגלתי לגדול של המסך במהירות. אני מסתכל על אייפון ואני לא מבין איך אנשים מצליחים להשתמש בטלפון עם מסך כל כך קטן.

מסך מתמודד בכבוד עם השמש הישראלית. אפשר להשתמש במכשיר בשמש ישירה בנוחות סבירה.

S pen מוסיף המון לחווית השימוש. מצאתי את עצמי משתמש בעט גם במשחקים. הפעלתי את האפשרות שאמורה להתריע אם שכחתי את העט, אבל אני לא מצליח לגרום לה לעבוד. מוזר. אקרא על כך ברשת כשיהיה לי זמן.

זיהוי כתב יד עובד לא רע בכלל. (לצערי רק באנגלית) השתמשתי הרבה פעם בתוכנות לזיהוי כתב יד, אבל זאת הראשונה שעובדת.

תענוג לגלוש באינטרנט, תענוג לקרוא מיילים, תענוג לראות סרטים, תענוג להשתמש בתוכנת ניווט. אין ספק נוט 2 אחד המכשירים הטובים ביותר שיש כיום בשוק, אם לא הטוב ביותר.

קיבלתי Dock Station. שמתי אותה ליד המחשב שלי במשרד.

זה המוצר:

http://www.ebay.com/itm/170903677378?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

נראה סולידי. הדוק עומד טוב. מומלץ.

בדרך אלי זרוע לרכב של סמסונג במשלוח מדרום קוריאה

http://www.ebay.com/itm/120977769435?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

ביקורת על הזרוע בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים