עבור לתוכן

הזמנתי Galaxy Note 2

Featured Replies

פורסם

יש מספר מעקב, אבל הוא לא שווה כלום. באתר של Royal Mail כתוב שהחבילה הגיע לארץ ב-4.10. באתר של דואר ישראל אין שום מידע.

אתה הזמנת ב 4 לחודש לפחות לפי ההודעה שלך כאן. אז זאת אומרת שעוד באותם שעות זה טופל, הועלה למטוס ונחת בישראל עוד באותו יום.

מאוד נחמד, אך נשמע לי מעט מהיר מדי. אולי הכוונה שזה נשלח ב 4 ?

• תגובות 114
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכשיר אדיר חוייה מטריפת חושים

קניתי בתאילנד במחיר מעולה ממליץ לכולם

פורסם

אני לא אומר שלא צריך לחשוש (וגם אם אגיד זה לא יעזור), אבל בסך הכל טווח הזמן הזה הוא סביר בשביל הדואר העצל שלנו. :nixweiss:

פורסם

מניסיון הזמנה מהם, אם אחרי שבוע אין עדכון, זה אומר שהוא מטייל במשרדי המכס עכשיו ... תכין מזומנים.

פורסם

לפי מה שראיתי ב YNET היום התחילו לשווק בארץ את המכשיר. 100 הקונים הראשונים ישלמו עבורו 3499 ואחר כך 3999. אני בטוח שדי מהר המחיר המיוחד יהיה לכולם, ככול שיותר משווקים יביאו את המכשיר.

פורסם
  • מחבר

הגיע לסניף. אקח אותו בערב.

חבל שהזמנתי מחו"ל. המחיר בארץ זהה למחיר בחו"ל + משלוח + מיסים. לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שבחו"ל מקבלים שנתיים אחריות על המכשיר.

פורסם

LEV - אפשר קישור לחנויות שמוכרות בארץ במחיר זהה לחו"ל ?

פורסם

הגיע לסניף. אקח אותו בערב.

חבל שהזמנתי מחו"ל. המחיר בארץ זהה למחיר בחו"ל + משלוח + מיסים. לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שבחו"ל מקבלים שנתיים אחריות על המכשיר.

הגיע לסניף דואר או מכס?

אז שילמת בסוף מסים? אם כן, כמה זה יצא?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג. לפי מספר מעקב החבילה הגיע לסניף דואר ב-15.10. היום אלך לקחת. לא חייבים להביא את הזימון. הם צריכים רק את המספר.

פורסם

אז לא תפסו אותה, אחרת היית צריך לשחרר אותה מהמכס.

פורסם

לא בהכרח,

יש מצב שהוא קיבל עם החבילה שובר לתשלום על המכס מעמ וכו

פורסם

תתחדש לב.

עדכן אותנו בבקשה מה נסגר בסוף עם החבילה בדואר.

פורסם
  • מחבר

לא עצר במכס!

התרשמות בקרוב.

פורסם

יפה, אין כמו ההרגשה שבאים לדואר ונותנים לך את החבילה ללא דרישות לתשלום נוסף ;D :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים