עבור לתוכן

הזמנתי Galaxy Note 2

Featured Replies

פורסם

מישהי שעובדת איתי רכשה Note 1 (אחרי אייפון 4) וכל כך התלהבתי מהמכשיר שהחלטתי להזמין Note 2. להתראות HTC Desire שלי עם אנדרואיד 2.3 ו-16MB אחסון. אקבל אותו בימים הקרובים. התרשמות בקרוב.

• תגובות 114
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש, בתור אחד שמחזיק בנוט הראשון אני חושב שזה מכשיר מדהים, אין משהו שהוא לא טוב בו, יש לו הכול ועוד מעבר לזה.

מצפה לביקורת שלך...

אני מצפה שאחד הנקסוסים שיבואו עוד מעט יהיה עם מסך כזה גדול ועט, אם כן אני קונה ישר בלי לחשוב פעמיים.

בכל אופן תתחדש.

פורסם

כמה עלה אם אפשר לשאול ואיך הזמנת?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי מ-Handtec. עלה 2,900 ש"ח כולל משלוח לפני מיסים. שילמתי בפיילפל.

פורסם

אני מקווה בשבילך שזה יחליק במכס, כי אם לא יזמברו לך את הצורה והסיפור יסתיים ב 3850~ ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ידוע. זה הימור. בגלל זה בחרתי בסוג משלוח הכי איטי ופשוט. המחיר בחנות ישראלית יהיה יותר יקר.

פורסם

סביר להניח.

בכל מקרה, תתחדש ותן לנו קצת תמונות וחוות דעת שיגיע, אני כרגע מחזיק ב NOTE הראשון ומתכנן לשדרג אחרי שההיסטריה של ההשקה תעבור וייגלחו את המחיר באיזה 70-100 דולר נחמדים.

פורסם

מעקב.

מסקרן לדעת איך זה הסתיים.

גם אני מעוניין כרגע לרכוש סמארטפון (אל תשאלו אפילו איזה מכשיר יש לי). היום ניגשתי לבנק להוציא 2500 ש"ח עם נחישות ללכת על הSII,

אבל ביומיים האחרונים נתקלתי הרבה באתרים המדוברים, ועושה רושם שדי משתלם להזמין משם במידה ומתחמקים מהמכס.

פורסם

גם אני רציתי להזמין מהHANDTEC.

שמעתי אבל שלוקחים מכס מהם.

מחכה לראות איך זה ייגמר אצלך.

פורסם

אני מחכה לרגיעה של המחירים ולמישהו מחול שיגיע לארץ, נטול כאבי מכס מיותרים ובתוספת החזרי מס מקומיים :cool2:

פורסם

אני מחכה לרגיעה של המחירים ולמישהו מחול שיגיע לארץ, נטול כאבי מכס מיותרים ובתוספת החזרי מס מקומיים :cool2:

תגיד לי מתי

אני מצטרף

פורסם
  • מחבר

מי שמזמין מחו"ל לא משלם VAT.

פורסם

הוא מתכוון למישהו שיביא לו פיזית מחו"ל, כלומר יקנה שם באופן מקומי.

פורסם
  • מחבר

הוא מתכוון לכך שמי שיקנה את המכשיר פיזית בחו"ל יקבל החזר מס מקומי. אמרתי לו שגם מי שמזמין מישראל מקבל החזר מס מקומי במעמד הרכישה.

פורסם

אני מקווה בשבילך שזה יחליק במכס, כי אם לא יזמברו לך את הצורה והסיפור יסתיים ב 3850~ ש"ח.

3905 שח אם לדייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים