עבור לתוכן

עם חייגן או בלי חייגן?

עם או בלי חייגן? 996 הצבעות

1. 1. עם או בלי חייגן?

• עם חייגן
    • בלי חייגן
    • מעדיף עם חייגן אך אני בלי חייגן
      0
    • מעדיף בלי חייגן אך אני עם חייגן

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מאז השרשור האחרון שפתחתי לא יצא לי לדבר עם בזק עקב חוסר זמן. עוד כמה ימים נגמרת לי החבילה אז רציתי לשאול שאלה:

אחרי שיחה ב014 עם קשרי לקוחות השגתי מחיר של 29 ש"ח לספק 100/1.5 + 16 ש"ח לגיימר. השאלה שלי האם כדאי להישאר עם חייגן, ואם כן האם לעשות את הגיימר.

עוד שאלה: אמרו לי ש100/3 עולה 99 ש"ח ולא ניתן לרדת מהמחיר הזה. האם הספק מגביל מהירות העלאה כיוון שבבזק הציעו לי תמורת 150 ש"ח (מחיר קבוע ל3 שנים) ל100/3 ותמורת 160 ש"ח 100/2 (כן אני יודע שזה מוזר). ברוב טפשותי שכחתי לשאול מה המחיר ל100/1.5. אז הוא מגביל או לא? כי אם לא אני אלך על חבילת הספק ב29 ש"ח (הוא בכל מקרה נראה לי הכי משתלם אז נראה לי שאני אקח אותו בכל מקרה אז הייתי רוצה לדעת כמה תאורתית אני אקבל בהעלאה.

הם שלחו לי הודעה למייל שלי והיה רשום שם מפורשות:

@ קצב העלאה עד 1500 KBps , בהתאם למגבלות חברת התשתית

תודה מראש :)
פורסם

014 בעקרון לא מגבילים upload.

אבל עקב החבילות החדשות של בזק 1.5/3 הם עוד עלולים לתמחר אותם שונה.. יכול להיות זה רק עניין של זמן.

לא הבנתי מה פשר הסקר.. בזק=חייגן...

פורסם
  • מחבר

כשדיברתי עם סלבה מהתמיכה הטכנית העסקית של 014 הוא אמר לי שאולי כדאי לוותר על חייגן כי זה עושה בעיות. בכל מקרה חשבתי שיש אפשרות להיות בבזק בלי חייגן ובגלל זה פתחתי את הדיון. אם אין אפשרות אז שאלה אחרת: לעשות גיימר או לא? ואיזו חבילה הכי משתלמת לפי דעתכם ממה שהוצע לי (כל המחירים כוללים מע"מ)?

סיכום של מה שהציעו לי:

014- 100/1.5 (29.90 ש"ח) + גיימר (15.90 ש"ח), 100/3 (99 ש"ח).

בזק- 100/3 (149 ש"ח), 100/2 (160 ש"ח), 100/1.5 (באתר רשום 130 ש"ח למצטרפים אבל לא שאלתי אותם על זה :facepalm: ).

מה הכי משתלם לפי דעתכם?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אם אתה רוצה שלא יהיו לך הגבלות ושאר הדברים המעצבנים, פינגים יותר טובים, ואיכות ללא קשר לעומסים אז גיימר זה חובה. זה כמו מה שאינטרנט אמור להיות אבל ללא הגבלות כשזה בלי גיימר.

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שאני אקח את הספק 100/1.5 + גיימר + תשתית 100/3 ואז אני אבקש "לעדכן" את מהירות ההעלאה בספק ואני אקבל 100/3 (הרבה אנשים בHT עשו זאת וזה עובד להם מעולה). :)

פורסם

אתה לא צריך לעדכן מהירות UP בספק.

פורסם
  • מחבר

אבל הם אמרו בפירוש בטל' שבשביל 3 אפלוד אני צריך חבילת 100/3. אתה בטוח שהם לא מגבילים העלאה?

פורסם

014 נכון להיום לא מגבילים.. יכול להיות שהם התחילו לשנות את העניין הזה ולדרוש מחיר יותר גבוה לאט לאט..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

סגרתי כבר את התשתית אתמול ואני צריך ללכת מחר לבזקסטור לאסוף נתב. נכון להיום הוסיפו עוד נתבים מומלצים חוץ מה-6740U?

פורסם
  • מחבר

הלכתי לבזק ולא היה להם את הרגיל ונאלצתי לקחת את ה-G2. לנסות להחליף אותו במקום אחר?

פורסם
  • מחבר

עדכון:

דיברתי עם בזקסטור והם אמרו לי שאין את הגרסה הראשונה אז פתחתי את הנתב (DLINK 6740U G2). קושחתו היא V2.7.21_test1.

דיברתי היום גם עם בזק והם אמרו שמחר יבא טכנאי להעתיק את הקו (אני החלפתי בין המספר של הפקס לבין של הטלפון) בין השעות 13:00-15:00 אז כרגע התשתית לא עובדת בכלל. לפי דעתי בגלל שאין אינטרנט בכלל על קו הטלפון אז הם לא יכולים לשנות אותו כי הם צריכים לחבר אותו במרכזייה, אז כרגע הם ביטלו את מה שיש והם יוסיפו מחר את הקו השני. אני יודע בוודאות שאין תשתית כיוון שכשחיברתי את הנתב וניסיתי להתקין אותו היה רשום 300 באדום. חיברתי את הנתב הקודם וגם הוא לא עבד.

בסוף סגרתי על 100/3 (150 ש"ח) בבזק ו-100/1.5 + גיימר (46 ש"ח) ב-014. אני אנסה לעדכן את מהירות ההעלאה כמו שעשו ב-HT.

אעדכן מחר על התרשמות ראשונית מהנתב. :)

פורסם

אם 014 רוצים עוד כסף על 3 מגה העלאה, תעבור לנטויז'ן, הם לא דורשים תוספת.

אגב,

אני ב- 014+גיימר ולא ביקשו ממני תוספת עלות על 3 מגה העלאה, אם יבקשו, נעבור לחברה אחרת...

פורסם
  • מחבר

אם זכרוני אינו מטעה אותי, המנהל ב-HT בנטוויז'ן. הם טובים?

פורסם
  • מחבר

2234082332.png

כל מילה מיותרת. התשתית עוד לא התייצבה וזה טס!! מחר אני אבקש לשים על RA כדי להוריד את הפינג.

באייפון איכשהו הגעתי ל4.34 מגה העלאה ברשת הזו :o

כנראה 014 באמת לא מגבילים העלאה :) ב196 ש"ח (אל תשכחו שזה 100מגה [שייתייצבו מחר] וגם עם גיימר) זו חבילה מעולה... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים