עבור לתוכן

660Ti או 7950 ללא OC למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

היי

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1079

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪129

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td]

1

[/td][td]

₪386

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪515

[/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td]

1

[/td][td]

₪22

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td]

2

[/td][td]

₪110

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][td]

1

[/td][td]

₪438

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION[/td][td]

1

[/td][td]

₪1640

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black[/td][td]

1

[/td][td]

₪105

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

10

[/td][td]

₪4534

[/td][/tr][/table]חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים ב 5K ללא אוברקלוק או שדרוג עתידי (אין לו ידע ולכן גם אני בודק בשבילו...)

הרכבתי את המפרט שמצויין למעלה אבל לפני אני רוצה לדעת אם באמת הכרטיס ששמתי (660Ti) עדיף על ה 7950 ?

ד"א אם יש לכם SSD מומלץ ציינו ...

תודה

copy.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.icourl.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

לדעתי 7950 יותר חזק. מה גם שיש לו יותר זיכרון, ככה שברזולציות יותר גבוהות הוא יעקוף את ה660TI בהפרש ניכר(ולדעתי האישית הרזולוציות רק הולכות ונהיות יותר גבוהות..)

http://www.tms.co.il/product/11521

פורסם

אני מצטרף לשאלה. גם אני מתלבט על מי ללכת מבין ה-2.מישהו יכול לגבות/לנגוד את דעתו של אSף?

ראיתי שמתנהל פה דיון סוער על מי מבין הכרטיסים האלה עדיף, אבל לרוב הדיון סובב סביב OC.

מה שהצלחתי להבין בסופו של דבר מדיונים קודמים זה ש- 7950 עדיף אם עושים OC ו- GTX660TI עדיף אם לא עושים, אבל בבנצ'מרקים שבדקו ב-

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-benchmark-review,3279.html

נראה ש- 7950 מוביל בכל מקרה, חוץ מב- BF3, אז לא כ"כ הגעתי למסקנה סופית.

כמו-כן, באם GTX660TI עדיף בתור כרטיס בודד, אשמח אם תתנו את דעתכם על השיקול הבא בבחירה:

לוח-האם עליו החלטתי ללכת הוא MSI ZH77A-G41

http://www.tms.co.il/product/11869

ולפי מה שהבנתי באתר של MSI, הלוח תומך ב- CF, אך לא ב- SLI.

לכן, חשבתי ללכת על ה- 7950, מתוך מחשבה שבעוד כשנתיים, כשהמחשב כבר לא יהיה בשיא אונו, אוכל להוסיף עוד 7950 כדי לשפר ביצועים.

אתם חושבים שכדאי לי להביא את השיקול הזה בחשבון בבחירה של הכרטיס?

תודה!

לכותב הפוסט:

אם אתה מעוניין לשפר את יחס העלות-ביצועים של המפרט, נראה לי שעדיף לך ללכת על מעבד מדגם 3470. הוא זול ביותר מ- 100 ש"ח, ולפי מה שהבנתי, הוא פחות או יותר זהה ל- 3570.

(אבל רק ליתר ביטחון, כדאי שתאמת את המידע פה בפורומים :))

פורסם

SSD יש לך את M4

HD 7950 עדיף.

ואם אתה לא מתכננן לעשות CF בזמן הקרוב , אז זה פשוט מיותר.

אתה גם תצטרך ספק חזק יותר ואני לא בטוח כמה הלוח שלך באמת יציג ביצועים טובים ל CF.

אני חושב שאלא אם כן אתה רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר , אז כל העניין הזה של SLI\CF הוא מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים