עבור לתוכן

Fractal Design Define R4

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים !

אייבורי יצאו במבצע מטורף על ה R4 !

כל מי שמתעניין במארז , זהו המחיר הזול ביותר מבין כל החנויות :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703

תהנו ;)

פורסם

זה פשוט מרגיז... למה הם נזכרו עכשיו?

פורסם
  • מחבר

חח עכשיו הם גם מציעים את הספק של Seasonic שהיה בקנייה הקבוצתית ב 495 ש''ח !

פורסם

ב-RETAIL!!!

פורסם

אז שלא יעבדו עליכים בתמחור של המכירות הקבוצתיות.

פורסם

יצא לי להשתתף בכמה קניות קבוצתיות ותמיד בסוף KSP ואייבורי אומרות את המילה האחרונה...

הפעם זה קרה אחרי שהמכירה נסגרה, וזה מה שמרגיז.

כמו שאתה אומר, בפעם הבאה תהיה לנו דוגמה טריה להראות לכל הפסימיים...

פורסם

מעניין מאוד ו ר6ה שהמחיר המוצע הוא אפילו דיי קרוב לזה שרבים מאיתנו ראו כמחיר יעד ראלי והוגן בקבוצתית - הלא דברנו על R4 במחיר של 450 שח.

מה יאמרו כעת כל אותם סנגורי סאטן שטענו ש-530 זה מחיר לגמרי בסדר ושעלינו להיות יותר ממרוצים ממנו. אז זהו שנראה שאם רוצים אפשר טוב יותר. ואפילו לא מותנה במחירה של כ ות גדולה בבת אחת כמו בקבוצתיות.

אגב שיהיה ברור שאני לגמרי לא מכוונת אצבע מאשימה כלפי עדי.

ה וא עשה ככל יכולתו ופשוט נתקל ביבואנים עקשנים.. חבל כמובן שאיבורי לא יצאו אז במבצע. אני תוהה האם המבצע לא נולד [גם?] בעקבות הקבוצתית. אומר באייבורי ראו שיש דרישה למארז במחירים טובים ולכן התארגנו על ייבוא מקביל.

מה שכן מעריכה שיש כאלה שבסוף לא השתתפו במכירה כי המחיר נראה להם יקר.

מקווה שיראו ויהנו מהמבצע.

פורסם

בוודאי שהמחיר שאייבורי נתנו עכשיו קשור לקבוצתית. שימי לב שגם הספק שנכלל בבאנדל נמכר שם במחיר מאוד זול (495 ש"ח).

הנציגים שלהם נמצאים עם היד על הדופק בכל הקשור לפורום.

המחיר אפילו נמוך ב-5 ש"ח מהמחיר שהוגדר כיעד. אין רמז יותר ברור מהם לכך שפשוט כדאי לחכות שהם יצטרפו.

כמו שאמרתי קודם, בגלל שהיא רשת מאוד גדולה יש לה את האפשרות לומר את המילה האחרונה מבחינת מחיר זול.

פורסם

^

אני לחלוטין שמה לב. פשוט ניסיתי להיות מעט יותר מסוייגת ועדינה.

מקווה שנלמד מכם שפעם הבאה אולי כדאי שאם נראה שמחירים נשארים גבוהים מידי שווה להמתין ולראות מה יקרה.

המתנו. ראינו שאין שינוי. ולמה שיהיה שינוי אם באותה תקופה היה רק מרו אחד לרכוש ממנו והמקור (יבואין רשמי) ממש לא היה בעניין של להוריד מעבר.

אנשים לחצו, חלק טענו שאנו סתם מתעקשים ושאנוט מקבלים מחיר ממש טוב. כנראה עקב כך נשברנו והוצאו לפועל את הקניה במחיר שמראש היה גבוה משמעותית מזה שעליו דברנו בתחילה. כעת אנו רואים שאילו המתנו עוד שלושה שבועות יכולנו כנראה לקבל דיל טוב יותר.

דבר חשבו מאוד. כל אותם "פרקליטי שטן" שכל הזמן טענו שהמחיר שקבלנו טוב ושנפסיק לנסות להשיג את המארז בפחות, ראו למה גרמתם. ייתכן בהחלט שאלמלא דיעות אלה שהושמעו בדיון ובתדירות לא כזו נמוכה יכלנו להצליח יותר בבמו"מ. כאשר היבואנים/חנויות רואים שיש בנו כאלה הדוחפים שנרכוש במחיר גבוה, מדוע שיסכימו להוריד עוד ולמכור לנו במחיר נמוך יותר?

כאמור, בתקווה שנהיה חכמים יותר בפעם הבאה

פורסם

אני אישית לא הייתי מחכה עד עכשיו שהמחיר ירד, ואני בטוח שעוד אנשים היו נוטשים...

בהחלט חבל לי ששילמתי יותר, אבל זה לא שאייבורי הביעו נכונות להשתתף במכירה בזמן שהיא הייתה פתוחה.

הם היו יכולים למכור עוד עשרות יחידות שלא ימכרו עכשיו כי אנשים כבר קנו.

מבחינתי ההורדה הלא פרופורציונלית הזאת סתם ככה היא בעיקר אמירה של "תראו איזה פראיירים יצאתם, פעם הבאה תעשו עסקים איתנו".

אולי הלקח העיקרי צריך להיות שמכירה קבוצתית עדיף לעשות על מוצר שמתנהלת עליו תחרות בשוק.

פורסם

מבחינתי ההורדה הלא פרופורציונלית הזאת סתם ככה היא בעיקר אמירה של "תראו איזה פראיירים יצאתם, פעם הבאה תעשו עסקים איתנו".

אולי הלקח העיקרי צריך להיות שמכירה קבוצתית עדיף לעשות על מוצר שמתנהלת עליו תחרות בשוק.

אתה צודק לדעתי.

יש סיכוי שזה מחיר הפסד.

בכל מקרה, אני בטוח שגם אייבורי למדו שכדאי לשתף איתנו פעולה בזמן...

שני הצדדים יצאו כאן מופסדים במובן מסויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים