עבור לתוכן

בעיה בכרטיס רשת?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M.

לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה.

בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך.

אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר.

לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר.

עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה?

חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל בעת ביצוע הבדיקות שום תוכנה לא פעלה ברקע.

אההה ועכשיו גיליתי שבאתר speedtest.net המהירות עומדת על 20 בקושי לעומת הבדיקה של בזק שביצעתי לאורך כל הדרך.

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

עזרה?!?

פורסם

ראשית נא לא להקפיץ בפרק זמן קצר מידי.

שנית לא ברור מכל ההודעה שלך מה אתה מנסה להשיג ומה השאלה שלך - אז אני אשתדל לסייע כמה שניתן.

אם אתה שואל מה ההבדל בין half ל full duplex - תאר לך את ההבדל בין מכשיר קשר לבין טלפון - בראשון רק אחד מדבר. בשני הדיבור הוא חופשי - מדברים ומאזינים בו זמנית.

לגבי בדיקת העלאה - נא שימת ליבך - המהירות שהפסק מספק לך - היא "עד" 30 מגה - עיין בחוזה (גם אם לא חתמת על חוזה פיזית לא אומר שאין חוזה - לחוזה יכולים להיות צורות רבות וכתב הוא רק אחד מהם). יש לקוחות שמשלמים הרבה מאוד כסף ע"מ שרוחב הפס שלהם "יובטח".

אחרון - חביב (ומתנצל מראש על הנימה) - האם שדרגת את חיבור האינטרנט רק כדי לבדוק שהוא מהיר - או שאתה באמת נהנה ממנו.

לי אישית מספיקים מעל הראש 12 מגהביט - וגם אם אני מקבל בפועל חצי מזה ממש לא אכפת לי.

מועבר לרשתות.

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים