עבור לתוכן

sapphire hd7850 עובד פשוט גרוע! מבקש את עזרתכם !

Featured Replies

פורסם

שלום

רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק.

מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו.

תודה לעוזרים !!!

פורסם

הכרטיס (7850) עדיף עליו (6950).

כל הדרייברים העדכניים מותקנים? התקנת מערכת הפעלה מחדש? מה המפרט המלא בשני המחשבים. קרייסיס 2 משחק שבנוי בצורה לא כל כך טובה (נשען יותר מידי על המעבד).

פורסם
  • מחבר

כל המחשב חדש ..

core i7 3770

16gb ram 1600

120gb intel ssd 330

1 tb hdd

corsair 650xt modular

sapphire hd7850

קרייסיס עובד מעולה על המחשב השני עם ה6950 שלו יש מעבד i7 2600k

אני פשוט כ"כ מאוכזב.. וכן עדכנתי דרייברים, הסרתי והתקנתי הכל מחדש ושום דבר לא עוזר

פורסם

אז יש בעיה, אתה יכול לממש אחריות. למרות שאני הייתי מפרט ומנסה עוד פעם.

פורסם

קודם תנסה לפרמט ולהגיד הכל נכון בביוס.

אחרי זה תתקין וינדוס ואת כל הדרייברים שלו כולל דרייבר של SSD דייבר תאימות וכו...

דרייבר לכרטיס מסך.

ואחרי זה תבדוק את המשחקים :)

פורסם
  • מחבר

מה זה להגדיר נכון בביוס ?

ואיזה דרייבר יש ל SSD ? לא הגיע איתו שום דרייבר

פורסם

הגדרות בביוס של מצב ההרד דיסקיים ומצב ההגדרה של החלקים. איך מוגדר הזיכרון על מצב AUTO

איך מוגדר ה-SSD והדיוידי? האם מצב SMART מופעל או לא?

בזה שכתבתי דרייבר לSSD עם אני לא טועה היום שיוצאים עידוכנים ודרייברים חדשים ללוחות בעלי ציפסטים של אינטל כשמתקינים אותם יש אפשרות לבחור והדרייבר שואל אותך האם יש לך SSD או הרד דיסק רגילו האם להגדיר אותו לעבוד במצב מהיר או רגיל...

פורסם

הדרייבר הוא לבקר ה-SATA לא ל-SSD.

פורסם

הייתי בודק עם 3d mark 11 , לראות תוצאות ואז לנסות לראות אם יש בעיה בכרטיס או בהגדרות...

תריץ לשני המחשבים ותראה מי מקבל תוצאה יותר טובה ואם זה בגלל הגיוני... ואז תבדוק השוואה מול מערכות דומות לשלך באינטרנט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים